Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2529 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mart 2015 - 11:01

Acundan o görüntülere bomba açıklama

Büyüt
Küçült
Acundan o görüntülere bomba
Acun Medya, Ütopya programıyla ilgili bugün çıkan haberler hakkında açıklama yaptı: TV8de öyle bir görüntü ekrana yansımadı.

 

TV8de yayınlanan Ütopya programında, Semih Öztürke ait uygunsuz görüntüler internet medyasında yayınlanmış, bu görüntüler büyük tepki çekmişti. 

Ancak Acun Medya yaptığı açıklamada TV8 ekranında böyle bir olayın yaşanmadığını belirtti. Firma tarafından, söz konusu haberi yapanlar hakkında hukuki yollara başvurulacağı duyuruldu. 

ACUN MEDYA: TELEVİZYON EKRANLARINA BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ YANSIMADI

Acun Medya tarafından haberle ilgili yapılan açıklama şöyle:

Ütopya adlı Programda yarışmacı Semih Öztürkün uygunsuz hareketlerde bulunduğu ve bu görüntülerinde televizyonda yayınlandığı yönünde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

ŞİRKETİMİZİN YAPIMCISI OLDUĞU VE TV 8 TELEVİZYONUNDA YAYINLANAN ANILAN PROGRAMDA ASLA SÖYLENDİĞİ ŞEKİLDE BİR OLAY YAŞANMAMIŞ VE BÖYLE BİR GÖRÜNTÜ TELEVİZYONDA HİÇBİR ZAMAN YAYINLANMAMIŞTIR.

Herhangi bir inceleme yapılmadan ve gerçek olup olmadığı sorulmadan bu şekilde sansasyon yaratacak haberler yapılması ve yayılması Şirketimizin ticari itibarına saldırı teşkil etmektedir.


Hukuka aykırı ve gerçek olmayan bu haberi hazırlayanlar hakkında hukuki süreç başlatılmıştır.

star.com.tr





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024