Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 596 kez okundu. | Guncel Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Nisan 2024 - 12:21

Dursun Özbek'ten adaylık açıklaması

Büyüt
Küçült
Dursun Özbekten adaylık
Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak seçimli genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

 

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye karşı avantajı elde eden Galatasaray 25 Mayıs'ta başkanlık seçimi yapacak.

Seçime 1 aydan kısa bir süre kalırken, mevcut başkan Dursun Özbek, bu seçimde yeniden aday olacağını duyurdu.

25 Mayıs'ta yapılacak olan kulüp başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağını duyuran Özbek, bu sayede Galatasaray'ın istikrarlı yönetim anlayışının perçinlenmesini sağlayacağını ifade etti.

25 Mayıs'ta yapılacak olan kulüp başkanlığı seçiminde yeniden aday olacağını duyuran Özbek, bu sayede Galatasaray'ın istikrarlı yönetim anlayışının perçinlenmesini sağlayacağını ifade etti.Bu seçim Galatasaray için tarihi bir önem taşıyor. Zira kulüp, mali açıdan zor bir dönemden geçerken, bu seçimle birlikte önümüzdeki yıllardaki istikrarı da garanti altına almayı hedefliyor.

#Galatasaray ,Seçim , Adaylık , Dursun Özbek





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024