Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4131 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   09 Ağustos 2015 - 09:57

Balçiçek İlter Bugün TVnin yöneticilerine isyan etti

Büyüt
Küçült
Balçiçek İlter Bugün TVnin yöneticilerine isyan
Medya Haberleri › Balçiçek İlter Bugün TVnin yöneticilerine isyan etti haberi Cem Küçükle Hayko Bağdatın tartışmasına dahi tahammülü kalmayan FETÖ medyasının yöneticileri canlı yayında programın sunucusu Balçiçek İlteri markaja aldı, mail yağmuruna tuttu.
Ömer Çamoğlu-Star.com.tr

Star Gazetesi yazarı Cem Küçük ve Taraf Gazetesi yazarı Hayko Bağdat'ı programında ağırlayan Balçiçek İlter, yayın esnasındaki tartışmaya dahi tahammülü olmayan FETÖ medyasına isyan etti. 

Tartışma esnasında Cem Küçük, Taraf Gazetesi'nde ve Bugün TV'de çalışan Hayko Bağdat'ta tepki göstererek,  "FETÖ'ye tepki gösteremiyorsun, çünkü onların kanalında çalışıyorsun" demiş ve sözlerini şöyle sürdürmüştü: 

Onların kanalında çalışıyorsun, yapma gözünü seveyim, bunu deme. Sen, Ali Fuat Yılmazer'in bizzat yönettiği Bugün TV'de program yapıyorsun. Fethullahçıların orası. Ben seni tanıyorum, sen sosyalistsin. Hep böyleydin. HDP'ye oy verebilirsin bu normal. Ben seni tanıyorum. Ama sen bazı gerçekleri bilip, onların kanallarında çalıştığın, gazetelerinde yazdığın için bişey demiyorsun. 

Ben sana şunu soruyorum. Hrant Dink'i katledenler, ihmali olanlar, sen de çok iyi biliyorsun ki, Nedim Şener'in dediği gibi, Başbakanlık Teftiş Kurulu raporlarında olduğu gibi Ali Fuat Yılmazer ve Ramazan Akyürek'tir. Sen Hrant Dink'i katledenlerin kanalında, gazetesinde niye çalışıyorsun o zaman.

BUGÜN TV YÖNETİCİLERİ BALÇİÇEK İLTER'İ MARKAJA ALDI

Bu sırada tartışmaya tahammül edemeyen Bugün TV yöneticileri, programın sunucusu Balçiçek İlter'i mail yağmuruna tuttu. 

İlter bu duruma isyan etti ve yayın esnasında söz konusu yöneticilere seslendi. İlter Hayko Bağdat'a yönelerek şöyle konuştu:

Bir noktayı söylemek istiyorum. Çalıştığın kanalın yöneticileri bana çok fazla mail atmışlar. Sen burada kendini savunacak noktadasın diye düşünüyorum "terör örgütünün kanalı" vs dedi diye. Benim de ayrıca bir şey söylemem gerekmiyor. Buradasın ve ne istiyorsan söylersin diye düşünüyorum. Beni de burada hadi hadi sorumlu yayıncılık... Sorumlu yayınclığım, burada iki konuğuma da eşit sürede hakkaniyetle söz vermektir. İkisi de son derece akılları başında konuklarım, meslektaşlarım. Onlar kendilerini savunabilirler diye düşünüyorum. 

*





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024