Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3497 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Temmuz 2015 - 12:15

Paralel ve PKK medyasının kirli ittifakı!

Büyüt
Küçült
Paralel  ve PKK medyasının kirli

7 Haziran seçimlerinde HDPyi destekleyen ve gizli toplantılar yaparak HDPli yöneticilere belge taşıyan FETÖ medyası, seçimlerden sonra PKK terör örgütüne tam destek veriyor. PKK terörünü görmezden gelerek Türk ordusunun AK Partinin oyunu arttırmak için operasyonları başlattığı iftirasını ısrarla işleyen FETÖ medyası her gün PKK-HDP yayın organı Özgür Gündem ile aynı manşetlerle çıkıyor.

7 Haziran seçimlerinde HDPyi destekleyen ve gizli toplantılar yaparak HDPli yöneticilere belge taşıyan FETÖ medyası seçimlerden sonra, PKK terör örgütüne tam destek veriyor. Ekrem Dumanlı ın Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışanak ile gizli görüşmesinin medyaya sızması ile günyüzüne çıkan bu gizli ittifak, Türk ordusunun operasyon başlatması ile iyice ayyuka çıktı. PKK terörünü görmezden gelerek Türk ordusunun AK Parti in oyunu arttırmak için operasyonları başlattığı iftirasını ısrarla işleyen FETÖ medyası her gün PKK-HDP yayın organı Özgür Gündem ile aynı manşetlerle çıkıyor.   İFTİRALAR AYNI, MANŞETLER AYNI, HEDEF TÜRKİYE DEVLETİ VE TÜRK ORDUSU Yaklaşık 5 yıl önce plastik kelepçelerle binlerce KCK ve HDPli yöneticileri tutuklayarak cezaevine gönderen Paralel örgütün dershaneleri uzun bir dönem PKK ın hedefi olmuştu. 17-25 Aralık darbesinden sonra ortak düşmanları Türkiye devletine karşı PKK terör örgütü ile ittifak yapan FETÖ, ihanette sınır tanımıyor. Manşetleri ile her gün Türk Ordusu ve Türkiye devletine iftiralar atan Paralel medya, bu iftiralarında PKK medyası ile ittifak yapmaktan çekinmiyor.   PKK MEDYASI İLE AYNI MANŞETLER RASTLANTI OLABİLİR Mİ? Dün Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğanın sözlerini aynı mantıkla çarpıtan FETÖ ün gazetesi Zaman ve PKK ın gazetesi Özgür Gündem, bugün benzer başlıklarla okurlarının karşısına çıkması şaşkınlıkla karşılandı. Spotları bile aynı kalemden çıkmış izlenimi uyandıran iki haber, hem PKK hem de Gülen örgütü sempatizanlarında şaşkınlıkla karşılandı   FETÖ YAZARLARINDAN PKK VE HDPYE TAM GAZ DESTEK FETÖ ün sosyal medyadaki tetikçileri, gazete yazarları ve tetikçi haber siteleri PKK eylemlerini perdelemek ve HDPyi aklamak için özel bir gayret gösteriyor. Himmet, zekat ve haraç paralarıyla bedava dağıtılan bu gazeteler Türkiyeye ihanet için hiçbir sınırı tanımıyor. Örgüt tarafından desteklenen Taraf Gazetesi, ihaneti daha da ileri taşıyarak terör saldırılarında yaşamını yitiren güvenlik kuvvetlerine şehit demekten özenle kaçınırken PKKlı yetkililerinin Türk ordusu ve devletini hedef alan açıklamalarına geniş olarak yer veriyor.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024