Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4176 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   08 Ağustos 2015 - 14:49

Nazlı Ilıcaktan Aydın Doğan ve Yılmazer itirafı

Büyüt
Küçült
Nazlı Ilıcaktan Aydın Doğan ve Yılmazer
Cem Küçükün Ali Fuat Yılmazer için Aydın Doğandan randevu almaya çalıştın mı sorusu üzerine Nazlı Ilıcak, olayı doğrulayarak, böyle bir girişimde bulunduğunu ancak randevu alamadığını itiraf etti.

star.com.tr

Hrant Dink suikastinde dahli olduğu iddiasıyla yargılanan ve tutuklu bulunan FETÖye mensup eski polis şefi Ali Fuat Yılmazerle ilgili çarpıcı bir iddia daha ortaya atıldı. 

Star yazarı Cem Küçük, Habertürk TVde Balçiçek İlterin programında Ali Fuat Yılmazerin Nazlı Ilıcakla olan yakınlığına dikkat çekerek, Nazlı Ilıcak Ali Fuat Yılmazerin kontrolündedir dedi. 

ILICAK İTİRAF ETTİ: AYDIN DOĞANDAN YILMAZER İÇİN RANDEVU ALMAYA ÇALIŞTIM

Yayına telefonla bağlanan Ilıcak kendini savundu, Yılmazerin aile dostu olduğunu ifade etti. Ancak bu sırada Cem Küçük Ilıcaka Ali Fuat Yılmazer için Aydın Doğandan randevu almaya çalıştın mı şeklinde çarpıcı bir soru sordu.

Ilıcak ise bu soruya Yılmazer Aydın Doğanla tanışmak istedi. Ben de Aydın Beyi aradım, Aydın Bey önce kabul etti ancak sonra randevu vermedi şeklinde yanıt verdi. 

Bu yanıt üzerine Cem Küçük ir polis şefi Aydın Doğandan neden randevu almak ister dedi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024