Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4168 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Temmuz 2015 - 15:09

Hürriyete istihbarat nereden geliyor?

Büyüt
Küçült
Hürriyete istihbarat nereden

Hürriyet Gazetesi dünkü manşetinde, Diyarbakır saldırısının zanlısı O.Gnin, canlı bomba Alagöz gibi Adıyamanlı olduğundan yola çıkarak, her iki olay arasında bağlantı olduğunu yazdı. Gazete haberinde, O.G. ile Şeyh Abdurrahman Alagözün aynı zamanda DAEŞa katıldığını iddia etti.

Diyarbakır saldırısının faili olduğu iddiasıyla tutklanan O.G. ile Suruçtaki canlı bomba Alagözün aileleri sadece çocuklarının kayıp oldukları söylemiş, bir örgüte üye olduklarından söz etmemişti. Buna rağmen, daha soruşturma tamamlanmadan hem O.G.nin hem de Alagözün DAEŞ üyesi olduğu iddiaları ortaya atıldı. PKK itirafçısı D.Bnin Diyarbakırdaki saldırının PKK tarafından yapıldığı yönündeki iddiası soruşturmanın seyrini değiştirebilir.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024