Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3258 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Ağustos 2015 - 11:41

Panikleyen Doğan saldırganlaştı

Büyüt
Küçült
Panikleyen Doğan

Şehit askerlerimizden esirgediği hassasiyeti teröristlere gösteren Doğan Grubu, Star gazetesinin bu konuları gündeme getirmesinden rahatsızlık duydu, saldırıya geçti.

Çağlayan Adliyesini basarak Savcı Mehmet Selim Kirazı şehit eden terör örgütü DHKP-Cnin propagandasını yapan Doğan Medya Grubu, Şehit Savcı Kirazın kafasına silah dayalı fotoğrafı manşetten yayınlayarak büyük tepki toplamıştı. Örgütlere verdiği açık destekle eleştirilerin hedefi olan Doğan Grubu, terör olaylarının yaşandığı şu günlerde de aynı çizgide yayınlara devam ediyor. Son olarak Aydın Doğanın haber ajansı DHA, PKK tarafından Siirtte şehit edilen askerlerimizin parçalanmış bedenlerini sansürlemeden yayınlama saygısızlığında bulundu. Şehitlerimize saygı duymayan DHA, İstanbul Dolmabahçe Sarayında nöbet tutan güvenlik güçlerine bombalı saldırı düzenlerken yaralanan teröristlerin fotoğraflarını sansürleyerek yayınladı.

Starın yayınları panikletti

Şehit askerlerimizden esirgediği hassasiyeti teröristlere gösteren Doğan Grubu, Star gazetesinin bu konuları gündeme getirmesinden rahatsızlık duydu. Teröre karşı ortaya konulan tutumun yanı sıra POAŞ ihalesi ve kağıt ithalatındaki yolsuzluk gibi yargıya intikal etmiş konuları da gündeme getiren Star gazetesi, Doğan Yayın Grubunun paniklemesine yol açtı. 

‘Hakimleri satın alma uzmanı

Star gazetesi yazarlarından Cem Küçük, dünkü köşesinde ‘Eski Türkiye özlemi çekenlerin olduğunu ifade ederek Halis Toprakın, Aydın Doğan ile ilgili sarf ettiği bir cümleyi alıntı yapıp okurlarıyla paylaştı. Toprakın, ‘Aydın Doğan hakimleri ve savcıları satın alma uzmanıdır şeklindeki sözlerini köşesinde alıntılayan Cem Küçük, dün gün boyunca Doğan Medya Grubunun linç kampanyasının hedefi oldu. Star gazetesi ve Cem Küçüke hakaretler yağdıran Doğan Grubu, suçlu psikolojisiyle kendisine yakışır pespayelikte açıklamalarla saldırıya geçti ve kendini adeta ele verdi. Yargıya taşınan kirli işlerin yanında terör örgütlerini destekleyen yayın çizgisiyle halk nezdinde itibarı sıfıra inen Aydın Doğan, yaşadığı çöküşü durduramamanın acısıyla adeta suçunu saklama çabasıyla Star gazetesi ve Cem Küçüke saldırdı.

Küçük: Tehdide boyun eğmem

Aydın Doğanın paniklemesine neden olan konuları cesurca gündeme getirmeye devam edeceğini açıklayan Cem Küçük konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hiçbir tehdide boyun eğmeden kararlılıkla Doğan Grubunun kirli işlerini yazmaya devam edeceğim. Şunu bilsinler ki, artık o eski Türkiye yok ve kendileriyle mücadelemiz sonuna kadar sürecektir” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024