Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 11121 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Kasım 2019 - 09:16

Selvi:Muharrem İnce olayı bir FETÖ operasyonu

Büyüt
Küçült
Selvi:Muharrem İnce olayı bir FETÖ
Beştepe'ye çıkan CHP'li iddialarıyla başlayan ve okların kendisine çevrilmesi üzerine tartışma başlayan Muharrem İnce'nin CHP'den ihraç edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Abdulkadir Selvi, konuyla ilgili CHP MYK'da ne konuşulduğunu aktarırken, olayın bir FETÖ operasyonu olduğunu iddia ediyor. Selvi'ye göre yaşananlar kaset operasyonlarını hatırlatıyor ve Ekrem İmamoğlu’nun önüne kırmızı halılar seriliyor.

Hürriyet Yazarı Abdulkadir Seldi, bugünkü köşesinde "Muharrem İnce ihraç edilecek mi?" başlıklı bir yazı kaleme aldı. İşte Selvi'nin yazısının ilgili bölümü:

CHP MYK TOPLANDI

"Külliye'ye giden CHP'li haberlerinden ve Muharrem İnce'nin açıklamalarından sonra dün CHP'nin MYK toplantısı yapıldı. Haftalık olağan toplantıydı ama onu olağanüstü kılan son günlerdeki tartışmalardı."

İHRAÇ MI, DİSİPLİN Mİ?

"Muharrem İnce'nin disipline sevk edilmesi düşünülmüyor. Hele hele “Muharrem İnce ihraç edilsin” şeklinde bir hava hiç yok."

GENEL MERKEZ'DEKİ "ÇETE" KİM?

Ama bazı MYK üyeleri söz alıp İnce'yi eleştiriyorlar. Eleştiriler özellikle İnce'nin “Genel merkezde bir çete var” iddiası üzerinden geliyor. Bazı üyeler söz alıp “Çete kimse açıklasın. Genel merkez töhmet altında kalıyor. Bu partinin bir MYK'sı var. MYK töhmet altında kalıyor. Parti bunun altında kalamaz. Ya Muharrem İnce bildiği bir şey varsa açıklasın, bunlar kimlerse isimlerini versin ya da parti bunun gereğini yerine getirsin” diye konuşuyorlar.

BÜLENT KUŞOĞLU DİKKAT ÇEKİYOR

Bu arada ilginç bir durum oluştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, iddiaların kaynağı olarak gösterilen gazeteci Talat Atilla'nın haber sitesi olan Türktime'da yazıyor. O nedenle Talat Atilla'nın kaynağı olarak Bülent Kuşoğlu'nu ima eden yorumlar yapılmış; Kuşoğlu Twitter hesabından “Bir internet sitesinde 10 yıldır yazmam da suç değil sanırım” diye bir açıklama yapmıştı. Toplantıdan sonra Bülent Kuşoğlu'nu arayıp “MYK'da bu konuda bir izahatta bulundunuz mu?” diye sordum. “Zaten benden kimse şüphe etmez. Bu konuda bir açıklama yapmaya gerek duymadım” dedi. CHP'deki kaynak kim? (Habere gitmek için TIKLAYINIZ)





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024