Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2400 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Mayıs 2015 - 06:07

Sisinin Türkiyedeki borazanları

Büyüt
Küçült
Sisinin Türkiyedeki
Medya Haberleri › Sisinin Türkiyedeki borazanları haberi Bazı gazete ve internet sitelerinde çıkan Bilal Erdoğan Mısır Vatandaşı şeklindeki haberlere jet yalanlama geldi: Paralel örgüt ve işbirlikçileri, alçakça iftiralarının hesabını yargıda verecekler.

Birgün ve Cumhuriyet gazetesi ile www.odatv.com internet sitesinde yer alan; “Bilalin Mısır Pasaportu var” ve “Mursi Bilal Erdoğana vatandaşlık mı verdi?” başlıklı yalan haberler hakkında açıklama yapan Bilal Erdoğanın avukatı Ahmet Özel, alçakça birer yalan ve iftira olarak nitelendirdiği haberleri yalanlayarak yargıya gideceklerini açıkladı. Özel açıklamasında şöyle dedi: “Mısırda seçilmiş Cumhurbaşkanı Mursiyi darbe ile görevden uzaklaştıran darbeci Sisinin borazanlığını yapan tetikçi gazetelerin, müvekkilim ile ilgili yalan iddialarını, ülke gündemine taşımaları, bu şekilde müvekkilime itibar suikastı yapmaya çalışmaları, darbeci tarihlerinde ve geleneklerinde çokça gördüğümüz bir durumdur. Masum insanlara hiçbir araştırmaya gerek duymadan, sadece siyasi hesaplarla iftira atmak, kamuoyu önünde lekelemeye çalışmak, habercilikten çok siyasi kin, nefret ve tükenmişliğin sonucudur.”

Casusluk şebekeleri

Sözde haberlerde iddia edildiği gibi Bilal Erdoğanın Mısır vatandaşı olmadığına değinilen açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Sayın Bilal Erdoğan ne Mısır vatandaşıdır, ne de herhangi bir ülkeye kaçmıştır.  Bu durum resmi kayıtlarla da sabittir. Haberde kullanılan ‘kaçma kelimesi özellikle seçilmiş olup, basın yoluyla yaptıkları bu çirkin operasyonun halk nezdinde, müvekkilim aleyhinde kalıcı bir algının oluşması çabasının sonucudur. Müvekkilim doğduğu ve emek verdiği bu toprakları, cemaat görünümlü casusluk ve ihanet şebekesinin ya da onların tetikçisi gazetelerin yalanlarıyla terk edecek değildir. Yapılan bu yalan haberlerle ilgili olarak gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır. Bu çirkin iftiraların hesabı yargı önünde ayrı ayrı sorulacaktır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024