Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2255 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   28 Mart 2015 - 19:13

Nihat Hatipoğlunu kızdıran soru! Sen kimsin?

Büyüt
Küçült
Nihat Hatipoğlunu kızdıran soru! Sen
Medya Haberleri › Nihat Hatipoğlunu kızdıran soru! Sen kimsin? haberi Nihat Hatipoğlu, Hz. Hamzayı öldüren Vahşiye Hazret demek doğru mudur? sorusu karşısında sinirlenerek Sen kimsin yahu diyerek tepki gösterdi.
Yirmidorthaber.com
Haberin videosu

O soru Nihat Hatipoğlunu kızdırdı! ATV kanalında yayınlanan 'Dosta Doğru' programında izleyicilerin sorularının yanıtlayan Nihat Hatipoğlu, yöneltilen bir soru üzerine bir hayli sinirlendi.
"Hz. Hamza'yı öldüren Vahşi'ye 'Hazret' demek doğru mudur?" sorusuna, "Ne demek? Tabiki diyeceksin" diye çıkışan Hatipoğlu, "Hatta geçen ki programda biz de Hz. Vahşi diye bahsetmişiz. Çok bildiğini zanneden birisi yazmış 'Hoca nasıl ona 'hazret' dersin' diye. Sen kimsin? Edep edep... İki kelime okumuşsun, okuduğunu da yanlış okumuşsun, tersten okumuşsun, Hz. Vahşiye senin ne haddine Resullahın sahabesi hakkında ayet inmiş, senin ne haddine" şeklinde tepkisini gösterdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024