Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1962 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 06:14

Halk TVde rezalet! Metin Feyzioğlu stüdyoyu terk etti

Büyüt
Küçült
Halk TVde rezalet! Metin Feyzioğlu stüdyoyu terk
Medya Haberleri › Halk TVde rezalet! Metin Feyzioğlu stüdyoyu terk etti haberi

Halk TVde yayınlanan Ruhat Menginin Her Açıdan programına katılan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, yaşanan tartışma üzerine stüdyoyu terk etti.

Feyzioğlu, 17-25 Aralık soruşturmasını başlatan savcıların vatansever ilan edilmelerine karşı olduğunu söyledi. İlk dakikadan beri size belki on defa söyledim ama anlatmayı beceremedim dedi. Mengi ise, Ben de anlamayı beceremeyen kişi oldum. Siz bugün yine sinirlisiniz. Sizinle bir kere daha program yaptık zor oluyor cevabını verdi.   PROGRAMI TERK ETTİM    Gerilimin artması üzerine Ruhat Mengi reklama arasına gitti. Mengi reklamların ardından Feyzioğlu un randevusu olduğundan programdan ayrıldığını söyledi. Ancak Metin Feyzioğlu, Twitterdan şu açıklamayı yaparak Mengiyi yalanladı: Yapılan hakaretler sebebiyle Her Açıdan programını terk ettim. Herkese söz verip, sıra bana gelince duymak istediğini söyletmeye çalış. Reklam sonunda program sunucusu geldi ve sadece sorularıma cevap vereceksin dedi. Peki sormadıkları? Bu kaprise prim vermem.   KALMASINI BEN DE İSTEMEDİM    Ruhat Mengi, Feyzioğlu un çıkışına canlı yayından cevap verdi: Burada tartışma yaşandı. Programın yöneticisi benim, burada miting konuşması gibi başlayıp canınızın istediği gibi konuşamazsınız. Evet terk etmedi. Ben de kalmasını istemedim...    FİGÜRAN MUAMELESİ YAPTI   Ruhat Mengi ekranda konuşurken Feyzioğlu Twitterdan şöyle yazdı: Herkesin sözünü kesmeden konuşturan Ruhat hanım, 10 dakika söz kesmeden konuşma hakkı vermemiş, figüran muamelesi yapmıştır.   İSTEDİĞİN GİBİ KONUŞAMAZSIN   Metin Feyzioğlu un programa tek başına katılıp sadece kendisinin konuşmasını istediğini söyleyen Ruhat Mengi, Böyle bir şey olamaz. Miting konuşması gibi başlayıp, canınızın istediği kadar konuşamazsınız dedi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024