Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1897 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 17:58

Ersoy Dede: Baransunun durumu diğer tetikçi gazetecilere ders olsun!

Büyüt
Küçült
Ersoy Dede: Baransunun durumu diğer tetikçi gazetecilere ders
Medya Haberleri › Ersoy Dede: Baransunun durumu diğer tetikçi gazetecilere ders olsun! haberi Günün Manşeti programında Mehmet Baransunun paralel örgüt tarafından dışlanmasını değerlendiren Ersoy Dede, Baransunun bu durumunun cemaate eklemlenmeye çalışan diğer gazetecilere de ders olması gerektiğini söyledi.
Yirmidorthaber.com
Haberin videosu

Murat Çiçek: Harcanabilecek olanları harcıyorlar!
Ersoy Dede: Baransunun durumu diğer tetikçi gazetecilere ders olsun! İşte Günün Manşeti programından satır başları:   yirmidorthaber.com   BARANSU'NUN KOVULMASI EPEY SES GETİRDİ   Murat Çiçek: Paralel medya akıllandı herhalde artık maşa kullanıyor. Daha önce bu maşa kendilerinin ifadesiyle 'buçuk gazete' dedikleri Taraf'tı. Taraf'ta bir irkilme, bir aydınlanma görüyorum son dönemlerde. Mehmet Baransu ile ilgili 'Taraf Gazetesi Yazarı' da demediler. Bayağı da ses getirdi bu mesele. Şimdi de kovmuşlar..    İÇLERİNDEN OLMAYANI DIŞLAYACAKLARINI BİZ EN BAŞINDAN SÖYLEMİŞTİK   Ersoy Dede: Benim anladığım kadarıyla şimdi kovmamışlar. Galiba Baransu tutuklanmadan 1-2 gün önce kovmuşlar. 'Taraf Gazetesinde yazılarınız çıkmıyor. ne oldu, ayrıldınız mı?' diye sorulduğunda Baransu 'Valla benim iş akdime son vermişler. Acaba imzamı mı taklit ettiler çünkü ben işten çıkmaya dair bir imza atmadım. İstifa etmedim' diyor. Çemberin içinden olmayanı dışlayacaklarını biz zaten başından beri söylüyorduk.   CEMAATE EKLEMLENMEYE ÇALIŞAN DİĞER GAZETECİLERE DERS OLSUN!   Ersoy Dede: Cemaate eklemlenmeye çalışan diğer tetikçi gazetecilere de ders olsun. Siz o cemaatin aidiyet mensubiyet saikiyle başından beri içinde değilseniz ve dışarıdan sadece tezlerine destek vermek, sadece hükümete muhalefet etmek adına o çemberin içine girmek istiyorsanız orası sizi alıyor, kullanıp kullanıp sonra da kapının önüne koyuyor kardeşim! Mehmet Baransu sorulduğunda 'Ben cemaatçi değilim' diyordu oradan biliyorum yoksa kimsenin kaydını tuttuğumdan değil. Cemaatçi değilsen eğer sonun bu. Diğerleri de (Emre Uslu, Önder Aytaç gibi isimler) eğer cemaatçi değilse onların da sonu bu. 1-2 gazetenin kuytu köşelerinde haber olacak ama ondan sonra bırakıp yollarına devam edecekler çünkü Fethullah Gülen örgütünün emelleri 5-10-15 yıllık falan değil ki. 100-200 yıllık projeler bunlar. Bir tek Mehmet Baransu'yu basın kariyeri uğruna ömür boyu sırtında taşımayacaklardır.    'HARCANABİLECEK' ADAMLARI HARCIYORLAR!   Murat Çiçek: Harcanabilecek adamları çok rahat bir şekilde harcıyorlar. Zaman Gazetesinde Baransu ile ilgili yazılanı hatırlıyorsun. Baransu için 'tetikçi' dediler resmen.    ZAMAN'DA BARANSU'DAN BAHSEDEN HABERDE 'TETİKÇİ' SÖZÜ KULLANILDI   Ersoy Dede: Zaman'ın basılı sayfasında Avukat Celal Ülgen'in lafını naklederek Baransu'nun tutuklandığının ertesi günü 'Bir dönemin tetikçisi olduğuna yönelik hiç şüphemiz yok' diye bir ifade kullanıldı. Bizzat Zaman'da bu laf çıktı yani. Bu diğerlerinin de kulağına küpe olsun.   BU İŞ BİTİNCE BİR KÖŞEYE ATILACAKLAR!   Ersoy Dede: Bu iş bittikten sonra kaldırılıp bir köşeye atılacaklar. Baransu da bunu farketti şu anda ama biz de bunu farkettiğimiz ve bizim farketmemizden rahatsız oldukları için şu anda destek olunuyor(muş gibi) bir tablo var. Cemaat mensubu polislere yapılanın 10'da 1'i onlar için kendini ateşe atan Baransu'ya yapılmadı. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024