Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2198 kez okundu. | Medya Haberleri
Haberin Tarihi :   22 Mart 2015 - 01:13

Cehalet medyası

Büyüt
Küçült
Cehalet
Medya Haberleri › Cehalet medyası haberi Taraf gazetesi bugün sırf AK Partiyle ilgili algı operasyonu yapmak için skandal bir habere imza attı. Taraf, İmam-hatiplerde kız ve erkek öğrencilerin ayrı ayrı öğrenim görmelerine rağmen, Kızlı-erkekli eğitim bitiyor başlıklı bir haber yayınladı.
STAR.COM.TR

Paralel yapının tetikçisi Taraf gazetesi bugünkü birinci sayfasında 'Kızlı-erkekli eğitim bitiyor' başlıklı bir haber yayınladı. Taraf yayınladığı manipülatif haberde, "Balıkesir'in Burhaniye ve Sındırgı ilçelerinde bulunan imam-hatip liselerinde kız ve erkek öğrenciler için ayrı sınıflar oluşturuldu" dedi.                                       

Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşayan herkesin çok iyi bildiği gibi, imam-hatiplerde kız ve erkek öğrenciler yıllardır ayrı ayrı eğitim görmektedir. Bu çıplak gerçeğe rağmen, Taraf'ın toplumda 'laiklik elden gidiyor' gibi eski Türkiye'ye ait bir sloganla, 28 Şubat dönemindeki gibi bir algı operasyonuna başlaması büyük şaşkınlık yarattı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024