Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2396 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Ekim 2017 - 10:06

İBB ve ilçe belediyelerine ByLock operasyonu

Büyüt
Küçült
İBB ve ilçe belediyelerine ByLock
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ca İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul İlçe Belediyelerinde görev yapmış Bylock kullanıcılarına yönelik operasyon başlatıldı. 112 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

FETÖ ün haberleşme uygulaması Bylock kullanan şüphelilere yönelik operasyonlar tüm hızıyla sürüyor.

Sabahda yer alan habere göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul İlçe Belediyelerinde görev yapmış Bylock kullanıcısı 112 kişiye yönelik gözaltı kararı verilmesi üzerine operasyon başlatıldı.

EÅž ZAMANLI OPERASYON DÃœZENLENDÄ°

İstanbul merkezli; Bursa, Düzce, Kocaeli, Niğde, Sakarya, Şanlıurfa ve Rize illeri olmak üzere toplam 8 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyon kapsamında şüphelilern adreslerne Organize polisi tarafından baskın yapıldı.

Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu da görevli İstanbul Cumhuriyet Savcısı Arif Naci Sucuoğlu un gerçekleştirdiği operasyonda adreslerdeki şuç delillerine ve dijital verilere el koydu.

Şüphelilerin telefonlarına örgütün kriptolu haberleşme uygulaması Bylocku indirip bir süre kullandıkları öğrenildi. Operasyon devam ediyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024