Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 914 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Ekim 2023 - 05:26

İstanbullular Pazar Günü Bu Yoolar Kapalı

Büyüt
Küçült
İstanbullular Pazar Günü Bu Yoolar
İstanbul'da 22 Ekim Pazar günü düzenlenecek "14. Zeytinburnu Cumhuriyet Koşuşu" dolayısıyla bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ä°stanbul Emniyet MüdürlüÄŸünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Åžube MüdürlüÄŸünce, Zeytinburnu'nda gerçekleÅŸtirilecek koÅŸu nedeniyle trafiÄŸe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

 

Bu kapsamda, Abay Caddesi Eski Belediye BaÅŸkanlığı önünde 00.00-12.00 saatleri arasında trafik akışı saÄŸlanamayacak.

lçede 08.00-12.00 saatlerinde ise Zakirbaşı, Balıklı Kazlı ÇeÅŸme, Belgrat Kapı Yolu, Ä°mamhatip Yolu, ÇinoÄŸlu Çıkmazı, Balıklı Silivrikapı Yolu, Balıklı Seyitnizam Yolu, 40. ve 246. sokaklar, Asımkazancıgil, Seyitnizam, Yunus Emre (gidiÅŸ-geliÅŸ), Rauf DenktaÅŸ, Semiha Åžakir, Prof. Dr. Muammer Aksoy, Zübeyde Hanım ve GümüÅŸsuyu DavutpaÅŸa caddeleri ile Ä°nönü Bulvarı trafiÄŸe kapatılacak. Sahil Kennedy Caddesi kuzey ve güney yoldan gelen trafik ise 16/9 köprü istikametine kapalı olacak.

Yarış güzergahında bulunan cadde ve sokaklara çıkan bütün yollar da organizasyon sona erene kadar araç trafiÄŸine kapalı olacak.

 

Bu yollara alternatif olarak Onuncu Yıl, Sahil Kennedy, Ambarlar ve Mevlana caddeleri ile Ekrem Kurt Bulvarı kullanılabilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024