Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 727 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Nisan 2024 - 14:15

Bayram da Toplu Taşıma Ücretsiz

Büyüt
Küçült
Bayram da Toplu Taşıma
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) 5 Nisan Cuma akşamı başlayacak olan 9 günlük Ramazan Bayramı tatili boyunca toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olduğunu duyurdu.

 

Metro Ä°stanbul’da bayram boyunca seferler cumartesi tarifesine göre yapılacak. Seferler, bayramın 1'inci ve 2'nci günü 06.00 - 00.00 saatleri arasında gerçekleÅŸecek.

12 Nisan Cuma günü ise, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı, M1B Yenikapı-Kirazlı/BaÄŸcılar, M2 Yenikapı-Hacıosman, M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı, M5 Üsküdar-Samandıra, M6 Levent-BoÄŸaziçi Ü./Hisarüstü ve M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarında Gece Metrosu uygulaması hizmet verecek.

Bayram boyunca hatlarda günlük 2 bin 200’ü aÅŸkın iÅŸletme, güvenlik ve temizlik çalışanları, olası arızalara müdahale etmek üzere ise günlük 176 teknik personel görev yapacak.

 

VAPUR KAFELER HÄ°ZMETTE OLACAK

Ramazan Bayramı boyunca Åžehir Hatları sefer tarifesinde yer alan Pazar / Resmi Tatil günleri tarifesi uygulanacak.

Ä°BB Deniz Taksiler 7/24 hizmet vermeye devam edecek. Ayrıca bayram boyunca vapurlarla Kuzguncuk Ä°skelesi, Moda Ä°skelesi, Kadıköy Ä°skelesi, BeÅŸiktaÅŸ Ä°skelesi ve Çubuklu Arabalı Vapur Ä°skeleleri'nde yer alan Vapur Kafeleri hizmette olacak. Åžehir Hatları’nda, Arife günü ve bayram boyunca toplam 2 bin 831 personel görev yapacak.

Ä°ki kıtayı bir yolculukta birleÅŸtiren BUSFORUS ise bayram süresince sabah 10.00 ve akÅŸam 17.00 arasında her saat başı seferlerini gerçekleÅŸtirmeye devam edecek.

Ä°stanbullular, Ä°stanbul Senin uygulaması üzerinden her noktada ulaşılabilen ücretsiz ve güvenli Ä°BB Wi-Fi hizmetini Ramazan Bayramı ve sonrasında da sınırsız olarak kullanabilecek. Ayrıca hizmetlerin aksamaması için nöbetçi personeller ile teknik hizmetler saÄŸlanacak.

Spor Ä°stanbul’a baÄŸlı tesisler, 9 Nisan Salı günü saat 17:00'a kadar açık olacak. 10-11 Nisan bayramın 1 ve 2’nci günü kapalı olacak olan Spor Ä°stanbul tesisleri, bayramın 3'üncü günü 12 Nisan itibarıyla tüm branÅŸlarda normal çalışma düzenine dönecek.

Ä°stanbul ,Bayram ,Toplu Taşıma , Ücretsiz





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024