Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1856 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2018 - 11:42

İstanbulda bazı yollar bugün trafiğe kapatılacak

Büyüt
Küçült
İstanbulda bazı yollar bugün trafiğe
İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü den yapılan açıklamada Gezi Parkı odaklı olayların yıl dönümü nedeniyle Taksim ve çevresinde bazı yolları araç trafiğine kapatılacağı bildirildi.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü den yapılan açıklamaya göre, Gezi Parkı odaklı olayların yıl dönümü nedeniyle bugün 15.30dan emniyet tedbirlerinin bitimine kadar Taksim ve çevresinde kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Bu kapsamda Zambak Sokak - Meşelik Sokak kesişimi, Atıf Yılmaz Caddesi - Sadrı Alışık Sokak kesişimi, Balo Sokak - Turnacı Caddesi kesişimi, Yeniçarşı Caddesi - Hamalbaşı Caddesi kesişimi, Kumbaracı Yokuşu - Asmalı Mescit Caddesi kesişimi ve Tünel Giriş trafiğe kapatılarak, bu yollardan İstiklal Caddesi e akım verilmeyecek.

Mete Kavşağı, AKM önü Kavşağı, Kazancı Yokuşu ve Osmanlı Sokak an Sıraselviler Caddesi e akım verilmezken, Divan Kavşağı dan da Mete Caddesi istikameti Tarlabaşı Bulvarı, Gümüşsuyu Caddesi ve Kazancı Yokuşu İstikameti alternatif yollar olarak kullanılabilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024