Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1991 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Temmuz 2018 - 16:36

İBMM Kararaı ile 15 Temmuzda Ulaşım Ücretsiz.

Büyüt
Küçült
İBMM Kararaı ile 15 Temmuzda Ulaşım
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Temmuz pazar günü Demokrasi ve Milli Birlik Günü de tüm toplu ulaşımların ücretsiz olmasına karar verdi.

 

Meclis toplantısında, AK Parti ve CHP Grup BaÅŸkanvekillerinin ortak imzasıyla toplu ulaşım araçlarının 15 Temmuzda Ã¼cretsiz hizmet vermesi teklif edildi.

Teklifi görüşen Meclis, toplu taşıma araçlarının ücretsiz olmasını oy birliğiyle karara bağladı.

Buna göre vatandaşlar, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlik ve anma programlarına, 15 Temmuz 06.00 ve 16 Temmuz 06.00 saatleri arasında kent genelindeki toplu ulaşım araçlarını ücretsiz olarak kullanarak katılabilecek.

Belediye Meclisi in aldığı karar doÄŸrultusunda Ä°stanbullular, 15 Temmuzda Ä°stanbulkart entegrasyonlu Ä°ETT Ä°ÅŸletmeleri Genel Müdürlüğü (Ä°ETT otobüsleri, özel halk otobüsleri, metrobüs, nostaljik tramvay ve tünel) araçları, Åžehir Hatları AÅž vapurları, özel deniz toplu ulaşım araçları, Metro Ä°stanbul AÅž (tramvay, metro, hafif metro ve füniküler, teleferik ve Kadıköy Moda nostaljik tramvay) araçları ve Otobüs AÅž araçlarıyla ücretsiz seyahat edebilecek.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024