Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1169 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mayıs 2015 - 05:52

ZTE Nubia Z9 Güçlü Özellikler İle Tanıtıldı

Büyüt
Küçült
ZTE Nubia Z9 Güçlü Özellikler İle
Teknoloji Haberleri › ZTE Nubia Z9 Güçlü Özellikler İle Tanıtıldı haberi

ZTEnin uzun zamandır pek çok kez sızdırılan yeni amiral gemisi, sonunda tanıtıldı. İşte detaylı teknik özellikleri ve fotoğrafları ile ZTEnin yeni amiral gemisi Nubia Z9.

Çinin en büyük mobil cihaz üreticileri arasında yer alan ZTE, yeni amiral gemisini sonunda tanıttı. Bugün gerçekleşen etkinlikte görücüye çıkan telefon, güçlü teknik özellikleri ile dikkat çekiyor.

Özellikle sızıntılarda 8 GB RAM ve 3.5 Ghz işlemci ile çok konuşulan akıllı telefon, tabi ki sızıntılardaki abartılı rakamlar ile tanıtılmadı. İsterseniz sözü fazla uzatmadan ZTE Nubia Z9un detaylı özelliklerine yakından bakalım.

Çerçevesiz Full HD çözünürlüklü ekran

 

ZTE Nubia Z9, önünde 5.2 inç boyutta Full HD çözünürlüklü 2.5D kavisli çerçevesiz ekran ve 8 megapiksel 1.4μm piksel boyutu ve CMOS sensörlü geniş açılı ön kamera ile karşımıza çıkıyor.

Galaxy S6 rakibi LPDDR4 RAM

İşlemci bölümünde rakipleri ile aynı 8 çekirdekli Snapdragon 810 işlemcisini kullanan cihaz, Galaxy S6da da gördüğümüz 3 GB LPDDR4 RAM ile HTC One M9 ve Xperia Z4 gibi modellerin önüne geçiyor.

 

Depolamada 32 GB ve 64 GB dahili depolama seçeneklerine sahip ZTE Nubia Z9un MicroSD kart desteğine sahip olmadığını görüyoruz. Kamera bölümünde ise çok ciddi gelişmeler var.

Gelişmiş 16 Megapiksel kamera

Kamerada rakiplerinden Galaxy S6 ve LG G4ün gerisinde görünen ZTE Nubia Z9, NeoVision 5.1 adlı yazılım ile desteklenen, f/2.0 diyafram açıklığına sahip, 16 Megapiksel OIS özellikli ana kamera ile geliyor. Tek LED flaşlı bu kamera ile 4K video çekimleri yapmakta mümkün.

Fiyatı ile de dikkat çeken Nubia Z9, son olarak Android 5.0 Lollipop işletim sistemi, Nubia UI 3.0 arayüz ve 2900 mAh bataryaya sahip.

Nubia Z9un özellikle fiyat konusunda çok agresif olduğunu söylemek mümkün. ZTE Nubia Z9un 32 GB modeli yaklaşık 565 Dolar, 64 GB modeli ise 645 Dolar fiyat etiketi ile raflarda olacak.

Kaynak:SDN





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024