Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3847 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ekim 2015 - 13:33

İlk canlı 4.5G deneyimi Türk Telekomdan

Büyüt
Küçült
İlk canlı 4.5G deneyimi Türk
Teknoloji Haberleri › İlk canlı 4.5G deneyimi Türk Telekomdan haberi

4.5G teknolojisini ilk kez canlı olarak Türk telekom ziyaretçileri denedi. Türk Telekom standına gelenler 10 kat hızlı internetin keyfini çıkardı.

Türk Telekom Grubu, Kristal Elma Yaratıcılık Festivalinde ilk kez açık alanda 4.5G teknolojisini deneyimleme standı oluşturdu. Standa gelen ziyaretçiler, ilk kez açık alanda, günümüz mobil internet hızına oranla 10 kat daha hızlı mobil internet deneyimini canlı olarak test edebilme imkanı buldu.

AÇIK ALANDA İLK 

Türkiyede 4G testlerine de ilk kez Türk Telekom Grubunun başladığını hatırlatan Türk Telekom Grubu Bireysel Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Dehşan Ertürk, yine bir ilke imza atarak 4.5G teknolojisini ilk kez açık alanda kendilerinin kullanıcılara deneyimlettiğini belirtti. Dehşan Ertürk şunları söyledi: “4.5G sayesinde Nisan 2016 itibariyle mobil internet erişimi deneyimi farklı bir boyuta taşınacak. Kullanıcıların aldıkları servis hızlarında belirgin bir artış yaşayacağı bu teknoloji aynı zamanda iş dünyasını yepyeni fırsatlarla da tanıştıracak. Entegre yapımızla müşterilerimizin hız ve kapasite ihtiyacını, hem sabit hem de mobilde tek noktadan karşılayan yegâne adres olacağız. Her zaman ve her yerde kullanıcıların kaliteli bir internet bağlantısına sahip olacağı 4.5G teknolojisi ile işteki verimlilik de artarak, makineler arası iletişim ve bulut çözümleri çok daha hızlı bir şekilde uygulanarak takip edilebilecek” dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024