Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3561 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Temmuz 2015 - 13:40

Xbox One için klavye ve fare desteği geliyor

Büyüt
Küçült
Xbox One için klavye ve fare desteği

Microsoftun yeni işletim sisteminin Xbox One oyun konsoluna getireceği ek özellikler arasında klavye ve fare desteği de olacak.

Microsoftun her türden cihazı Windows 10 çatısı altında bir araya getirme girişimi, tabii ki Xbox One oyun konsolunu da kapsıyor. Windows 10 ilk önce bilgisayarlar ve ardından da cep telefonları için çıkacak. Ardından da Xbox One için hazırlanmış özel sürüm yayınlanacak.   Evlerdeki bilgisayarların ve Xbox One oyun konsolunun aynı işletim sistemini çalıştırması, beraberinde pek çok ilginç özellik getirecek. Bilgisayarlardaki film ve müzik gibi multimedya dosyalarının yanı sıra, artık oyunları da Xbox One oyun konsolunda çalıştırma imkanı bulacağız.   Tabii Steam oyunlarınızı Xbox One üzerinden oynamak hoş bir fikir, ancak bunun için sık sık bir klavye ve fare kullanmaya ihtiyaç olacak. İşte Windows 10 ile birlikte Xbox One oyun konsoluna fare ve klavye de takmak mümkün hale gelecek. Microsoft bu şekilde Xbox One konsolunu ortamdaki ekosistemin bir parçası haline getirmek ve avantaj kazanmak istiyor.   Ancak tabii bu ne kadar işe yarayacak, orası ayrı bir sorun. Sonuçta özellikle oyun için hazırlanmış herhangi bir modern Windows PC, geçen zamanla birlikte halen piyasada olan son nesil oyun konsollarından çok daha güçlü hale geldi. Eğer Microsoft kendi oyun konsolunu bir PCden farksız hale getirirse, kullanıcılar aradaki güç farkını görebilirler. Bu da kullanıcı sayısını artırmakta pek olumlu bir rol oynamayacaktır.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024