Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1386 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Nisan 2015 - 05:44

Yeni twıtter uygulamasına hemen uyum sağladılar

Büyüt
Küçült
Yeni twıtter uygulamasına hemen uyum
Teknoloji Haberleri › Yeni twıtter uygulamasına hemen uyum sağladılar haberi

Aralarında Cem Yılmaz ve Demet Akalın gibi rekortmen kullanıcıların da bulunduğu isimler, yayın programını ustalıkla kullanıyor.

Twitterın  canlı yayın uygulaması Periscope, Türkiyede de büyük ilgi gördü. Kullanıcıların bulundukları yerden telefonları aracılığıyla canlı yayın yapmasını sağlayan uygulamaya magazin aleminin ünlü simaları da kayıtsız kalamadı. Kısa sürede uygulamayı keşfeden ünlü isimler,bu programı interaktif olarak kullanıyor.

Periscopeı ilk kullanan isimlerden biri komedyen Cem Yılmaz. Yeni film projesi için yaptığı toplantı sonrasında Periscopea bağlanan Yılmaz, o anları milyonlarla paylaştı. “Aman toplantı notları görünmesin” dese de ofisini tanıtmaktan geri durmadı. Yılmaz bu yayınıyla Periscopeda 57 bin 930 takipçiye ulaştı ve 58 bin 815 beğeni aldı. Demet Akalın da Periscope ile 16 bin 301 hayrana ulaştı ve 296 bin 633 beğeni toplayan bir başka isim oldu. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024