Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1358 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 21:28

WhatsApp arama özelliği iOSta beta aşamasında

Büyüt
Küçült
WhatsApp arama özelliği iOSta beta

iPhone kullanıcılarının merakla beklediği WhatsAppın sesli arama özelliği beta aşamasında.

Bir süredir Android ekosisteminde WhatsApp sesli arama rüzgarı esiyor. Android kullanıcılarından sonra söz konusu özelliği denemek için gün sayan iOS kullanıcıları, görünüşe bakılırsa kısa süre sonra istediklerine kavuşacak.

Hindistanda ortaya çıkan ekran görüntüleri, WhatsApp sesli arama özelliğinin iOSte beta aşamasına geldiğini gösteriyor. Bu da özelliğin çok yakında tüm kullanıcılara sunulacağı anlamına geliyor. Sesli arama özelliğinin Android platformundaki gibi davetiye yoluyla mı elde edileceği şimdilik bilinmiyor. Android kullanıcıları için hatırlatmak gerekirse; sesli aramaya kavuşmak için öncelikle Play Storedan WhatsAppın son sürümünü indirmeniz gerekiyor. Sesli aramayı aktifleştirmek içinse bu özelliği kullanan başka bir kullanıcının aramasına cevap vermeniz yeterli.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024