Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1221 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Nisan 2015 - 18:51

Türksat telefon hizmeti de verecek

Büyüt
Küçült
Türksat telefon hizmeti de
Teknoloji Haberleri › Türksat telefon hizmeti de verecek haberi

Evlere kablo üzerinden televizyon ve internet hizmeti veren Türksat, sabit telefon hizmeti de vermeye başlayacağını duyurdu.

İnternet Servis Sağlayıcıların hemen hemen hepsinin verdiği sabit telefon servisini Türksat da sunmaya başlıyor. Firmanın kablo internet ve televizyon servislerine ek olarak verilecek olan sabit telefon hizmeti önümüzdeki günlerde kullanıma sunulacak. Yeni serviste görüşmeler internet üzerinden yapılacak.    Konuyla ilgili olarak Anadolu Ajansına açıklamalarda bulunan Türksat Genel Müdürü Ensar Gül, telefon hizmetinin verilmesiyle ilgili alt yapının hazır olduğunu belirten ve yakında bu konuda tanıtımın yapılacağını belirtti. Kablo TV hizmeti alan abonelerin, sabit telefon hizmeti almak için alt yapının hazırlandığını ifade eden Gül, evde kullanılan modeme analog telefonların bağlanmasıyla sabit telefonla görüşmelerin yapılabileceğini açıkladı. Altyapı gerekiyor   Kablo TV abonesi olmak için mutlaka o bölgede uygun altyapının bulunması gerekiyor. Altyapı zorunluluğundan dolayı Kablo TV Türkiyenin her yerinde aktif olarak kullanılamıyor.   Kaynak: Al Jazeera



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024