Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2535 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 08:01

Swarma direkt mesaj özelliği geldi

Büyüt
Küçült
Swarma direkt mesaj özelliği
Teknoloji Haberleri › Swarma direkt mesaj özelliği geldi haberi

Akıllı telefonların vazgeçilmez uygulaması Swarma, direkt mesaj özelliği geldi.

Foursquare geçtiğimiz yıl uygulamasını ikiye bölmüştü. Kendi adıyla yoluna bir mekan keşfetme, mekan yorumları ve puanlamalarının yer aldığı bir mecra olarak devam ederken, ortaya çıkan yeni uygulama Swarm ise kullanıcıların daha sosyal yönünü ortaya çıkarma amaçlı konumlandırılmıştı.

YENİ ÖZELLİKLER

Tüm check-in olma gibi özellikler Swarm uygulamasına aktarılırken, Swarm, ‘Plans sekmesi gibi getirdiği bazı yeni özelliklerle de kullanıcıların birbiriyle buluşmasını sağlamayı amaçlıyordu.

 

BÜYÜME HIZLANDI

Foursquare ve Swarm ayrımından itibaren her ne kadar uygulamaya olan ilgi ülkemizde sorgulanmaya başlamış olsa da Foursquare, Swarm tarafında geliştirmelere devam ediyordu. Hatta yapılan açıklamara göre büyüme daha da hızlanmıştı.

ÖZEL MESAJLAŞMA

Son güncellemeyle birlikte Swarma özel mesajlaşma özelliği getirildi. Daha önce kullanıcılar profillerine telefon numarası ekleyebiliyor ya da Facebook hesabını bağlayabiliyor, böylece iletişim uygulama dışından sağlanarak bir sosyal rehber görevi de görüyordu.  Ancak artık gelen özel mesajlaşma sayesinde tüm kullanıcılar birbirine mesaj atabilecek.  Böylece ‘Plans sekmesi de tarihe gömülmüş oldu.

Bundan böyle kullanıcılar herkese açık değil sadece istediği kişi ya da kişilere plan sorup, özel mesaj aracılığıyla konuşabilecek.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024