Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3411 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2015 - 05:49

Sarsılmaz, bayanlara pembe tabanca üretti

Büyüt
Küçült
Sarsılmaz, bayanlara pembe tabanca
Teknoloji Haberleri › Sarsılmaz, bayanlara pembe tabanca üretti haberi

Düzcede kurulu fabrikasında dünyanın her yerine silah ihracatı yapan köklü firma Sarsılmaz yeni silah koleksiyonunu İDEFte tanıttı.

Sarsılmaz İhracat Müdürü Hakan Özdallı, yarı otomatik silahların sivillere satışının yalnızca Amerika Birleşik Devletlerinde yapılabildiğini belirterek burada ciddi ihracat rakamlarına ulaştıklarını söyledi.

Stantta yer alan piyade tüfeğini ise baştan aşağı kendilerinin geliştirdiği bir ürün olduğunu belirten özdallı “bir şarjörü 30 mermi alabiliyor. Dünyada birçok ülkeye ihracatını yapıyoruz. Türkiyede de resmi güvenlik kurumlarına satışı mümkün” dedi. Özdallı ayrıca ABD silah pazarının yüzde 40ını bayanlar oluşturduğu için onlara özel pembe ve mor silahlar ürettiklerini de belirtti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024