Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1376 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Haziran 2015 - 22:46

MSI, AMD Fury X Ekran kartını tanıttı

Büyüt
Küçült
MSI, AMD Fury X Ekran kartını
Teknoloji Haberleri › MSI, AMD Fury X Ekran kartını tanıttı haberi

Ekran kartlarında dünya lideri MSI, AMDnin çığır açan Radeon R9 Fury X ekran kartını duyurarak MSI R9 Fury X 4G ile, AMD R9 ve R7 300 serisine yeni bir üst sınıf üye katmış oldu.

MSI R9 Fury X 4G, yüksek bant genişliğine sahip 4 GB belleği, eşsiz bir performans için doğrudan AMD in Fiji XT grafik işlemcisine entegre edildi. AMD Fury X, ultra yüksek çözünürlüklü oyun deneyimi ve sanal gerçeklik için özell olarak tasarlandı.    Ekran kartı, üst sınıf kartlarda alışık olduğumuzdan çok daha ufak boyutta bir kasaya sahip. Böylece neredeyse her kasaya uyum sağlıyor.Kutuya dahil edilmiş kapalı döngü su soğutma çözümü ile GPU, normal oyun koşullarında 50 derece seviyesinde bir sıcaklıkta kalıyor. Kasanın iç kısmına monte edilebilen radyatör ısıyı doğrudan dışarı atıyor. Bir adet yüksek kaliteli 12mm fan kullanan ekran kartı son derece sessiz çalışıyor.    Tüm bu etkileyici teknik özelliklerinin yanında MSI R9 Fury X 4G ayrıca kartın yanlarında bulunan LED ışıklarla da dikkat çekiyor. Bu ışıkların bazıları GPU işlem yoğunluğunu gösterirken diğerleri de heyecan verici ışık efektleri yaratıyor. 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024