Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1571 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 05:59

Linkedinden büyük satın alma!

Büyüt
Küçült
Linkedinden büyük satın
Teknoloji Haberleri › Linkedinden büyük satın alma! haberi

Profesyonel iş ağı Linkedin yeni bir satın alma gerçekleştirdi.

Birçok alandaki eğitim videolarıyla popüler olan e-öğrenme sitesi lynda.com Linkedin tarafından satın alındı.

İnternetin en eski ağlarından biri olan, profesyonel iş yaşamı odaklı Linkedin büyük bir satın alıma imza attı. Sitenin basın blogundan yapılan açıklamaya göre, popüler e-öğrenme sitesi Lynda.com 1.5 milyar dolara satın alındı. Lynda.comun zengin öğrenim içeriği ile Linkedin kullanıcılarına fırsatlar sunulması bekleniyor.

 

Kurs videoları çok popüler

Lynda.com programcılıktan fotoğrafçılığa, web dünyasından iş dünyasına kadar birçok alanda eğitim içerikleri sağlıyor. Sitenin hazırladığı eğitim videoları ise aboneler arasında oldukça popüler. Lynda.comda video, müzik, 3D, animasyon gibi kategorilerde de onlarca farklı başlık bulunuyor.

Yeteneklerinizi geliştirin

Linkedinin Lynda.comun e-öğrenim alanındaki gücünü üyelerine paket programlar sunarak kullanabileceği düşünülebilir. Hali hazırda Linkedinde yetenekler bölümü yer al alıyor ve kullanıcılar anahtar kelimelere göre yeteneklerini bu alana girerek diğer kullanıcılardan onay alabiliyorlar. Satın alım bedeli olarak 1.5 milyar dolar ödeyen Linkedin bu kısımda Lynda.comun teklifleriyle üyelerin karşısına çıkabilir. Bakalım Linkedin, profesyonel iş ağını e-öğrenme sitesiyle nasıl ilişkilendirecek?

Kaynak: SDN





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024