Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1761 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 14:41

iPhone 6s için bomba iddia

Büyüt
Küçült
iPhone 6s için bomba
Teknoloji Haberleri › iPhone 6s için bomba iddia haberi

Appleın yeni nesil Macbook Air ve Macbook Prolarda yer alan Force Touch özellikli yeni iPhone modelinde de bulunacak. Yeni iPhoneun daha ince bir kasaya sahip olacağı da gelen iddialar arasında.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo un şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiasına göre, iPhone 6s adını alması beklenen yeni iPhone modelinde Force Touch özelliği bulunacak.  Appleın geçen yıl tanıttığı Macbook Air ve Macbook Prolarda yer alan Force Touch, kullanıcıların farklı sertlikteki dokunuşlarla trackpadleri kontrol etmelerini sağlıyor. Farklı dokunuşları algılayabilen ve bu özelliği sayesinde kullanıcıların verdikleri komutlarını yerine getiren Force Touchın aynı zamanda iPhone 6sin daha ince bir kasaya sahip olmasına imkan vereceği belirtiliyor.
KASA DAHA DAYANIKLI HALE GELECEK
Aynı iddiaya göre, iPhoneun kasasında değişikliğe gitmeyi planlayan Apple, iPhone 6s e  Apple Watch Sport a bulunan 7000 alüminyum isimli malzemeyi kullanacak. Bu malzemenin şu anda kullanılandan daha dayanıklı olduğunun altını çizen Kuo, yeni kasanın kullanımda olan modellere oranla yüzde 60 daha kuvvetli olacağının altını çiziyor.
iPHONE 6S  NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?
Eylül 2014 e iPhone 6 ve iPhone 6 Plusu Kaliforniyada tanıtan Appleın, yeni iPhone modelini önümüzdeki aylarda tanıtması ve satışa sunması bekleniyor. (ntv)



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024