Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1725 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   25 Mart 2015 - 06:23

Huzurevi sakinleri teknolojiyle buluştu

Büyüt
Küçült
Huzurevi sakinleri teknolojiyle
Teknoloji Haberleri › Huzurevi sakinleri teknolojiyle buluştu haberi

Üsküdarda yaşayan huzurevi sakinleri, Yaşlılar Haftasında kendileri için verilen teknoloji eğitiminin heyecanını yaşadı.

İHA

Tablet ve telefon gibi günlük hayatta sıkça kullanılan aletleri kullanmayı öğrenen yaşlılar, artık yakınlarıyla iletişim kurmakta zorlanmayacak. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Turkcell Emekliler Kulübü tarafından Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevine yapılan ziyarette, yaşlılara teknoloji eğitimi verildi. Huzurevi sakinleriyle bir araya gelen eğitmenler, telefon ve tablet gibi günlük hayatta sıkça kullanılan teknolojik aletlerin kullanımı konusunda huzurevi sakinleri bilgilendirildi.

Yaşlıların yakınları ile bağlantı kurabilmeleri için ise huzurevine tablet hediye edildi. 16 yıldan beri huzurevinde yaşadığını belirten 90 yaşındaki Zerrin Köksal “Bugün bizlere ilginin en yükseğini gösterdiler. Teknoloji olarak birçok şey konuştular. 90 yaşında olmama rağmen çok şey öğrendim” diye konuştu. 87 yaşındaki Bekir Baki Aksu da “İnternetin bütün detaylarını bize gösterdiler. Nasıl arama yapacağımızı gösterdiler. Müthiş bir bilgi dağılımının olduğunu gördüm” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024