Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1083 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Mart 2015 - 06:21

Googleın Gazetelik uygulaması artık Türkiyede

Büyüt
Küçült
Googleın Gazetelik uygulaması artık
Teknoloji Haberleri › Googleın Gazetelik uygulaması artık Türkiyede haberi

Googleın Gazetelik servisi Türkiyedeki yayıncıları da kapsamaya başladı. 60ı aşkın gazete, dergi ve internet sitesi Gazetelik uygulamasından erişilebilecek.

Googleın dünyada hizmet veren ancak bugüne kadar Türkiyede tam anlamıyla kullanılamayan Gazetelik servisi hizmete sunuldu. Artık Türkiyede yayın yapan 60ı aşkın gazete, dergi ve internet sitesi Gazetelik üzerinden okunabilecek.    Google Play Gazetelik servisinde bazıları ücretli, bazıları ücretsiz birçok gazete ve dergi yer alıyor. Bu yayınlar arasında günlük gazeteler, popüler kadın dergileri, hobi ve seyahat yayınları bulunuyor.    Ücretsiz olarak Google Play uygulama mağazasından Android işletim sistemli telefon ve tabletlere indirilebilen Gazetelik uygulamasında internet siteleri de yer alıyor. Bu sayede bir haber okuma platformu haline gelen Gazetelik uygulaması internet olmadığı zamanlarda da (Offline iken) kullanım imkanı sunuyor.    Googleın bu uygulaması mobil cihazlara uygulama mağazası üzerinden ücretsiz olarak yüklenebiliyor.     Kaynak: Google ve Al Jazeera



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024