Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1348 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2015 - 22:03

Facebook Helloyu kullanıma sundu

Büyüt
Küçült
Facebook Helloyu kullanıma
Teknoloji Haberleri › Facebook Helloyu kullanıma sundu haberi

Sosyal ağ Facebook arama uygulaması Helloyu kullanıma sundu. Uygulamanın arama engelleme ve kullanıcının ismini gösterme özelliği de bulunuyor.

Son yıllarda kullanıcı sayısını artırmak için bazı hamleler yapan ve çeşitli uygulamalarla mobil dünyada yer almaya çalışan Facebook, şimdi de Hello ismini verdiği arama uygulamasını kullanıma sundu.    Hello temelde telefonun arama arayüzünün yerine geçen bir uygulama. Android işletim sisteminde çalışan Hello, Facebook ile entegre çalışarak gelen aramanın kime ait olduğunu gösterebiliyor. Ayrıca Messenger üzerinden iletişim kurma, sohbet etme ve benzeri imkanlar da sunan uygulama için Facebooka giriş yapmak gerekiyor. Uygulama sadece numaraları değil aynı zamanda kişinin arkadaşlarının doğum günü, profil resimleri ve benzeri detaylarını da (Facebook bağlantısı yardımı ile) gösterebiliyor.    Arama uygulaması benzerlerinde olduğu gibi numara engelleme özelliğine de sahip. Facebook ile entegre olarak kullanılan uygulama Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlara ücretsiz olarak yüklenebiliyor.    Yüklemek için tıklayınız   Al Jazeera



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024