Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 9074 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2015 - 06:57

Erkan Akdemir: Hızlı güçlü ve çevik bir yapıyla geleceğe hazırız

Büyüt
Küçült
Erkan Akdemir: Hızlı güçlü ve çevik bir yapıyla geleceğe
Teknoloji Haberleri › Erkan Akdemir: Hızlı güçlü ve çevik bir yapıyla geleceğe hazırız haberi

Türk Telekom Grubu Bireysel iş Birimi CEOsu Erkan Akdemir, müşteriye daha iyi hizmet verebilmenin bir numaralı kriterleri olduğunu belirterek Daha hızlı, güçlü ve çevik bir yapıyla, sektörde standartları belirleyen lider oyuncu olarak geleceğe hazırız dedi.

İletişim sektörünün lider oyuncusu Türk Telekom Türkiyeye geleceğin teknolojilerini taşımaya devam ediyor. Türk Telekom Grubu olarak, Türkiyede telekomünikasyon sektöründe tüm hizmetleri tek bir noktadan sunan ilk entegre yapı olduklarını belirten Erkan Akdemir, entegrasyon süreciyle birlikte Türkiye telekomünikasyon sektöründe bir ilki gerçekleştirerek müşterilerine mobil, sabit ses, genişbant, eğitim ve eğlence gibi tüm iletişim ihtiyaçlarını ‘tek noktadan karşılamaya başladıklarını belirtti. Akdemir 4 ana başlıkta topladıkları stratejilerini söyle sıraladı: Müşteri segmentleri merkezinde organize olmak, Verimli ve etkin operasyonlar sürdürmek, Proaktif olarak yeni gelir akışları bulmak, Grubu net, şeffaf, işbirlikçi ve sorumlu bir kurum haline dönüştürmek.”

Öncelik müşteri memnuniyeti 

Yeni yapımızı tasarlarken, müşterilerine daha iyi hizmet vermeyi bir numaralı kriter olarak belirlediklerini belirten Akdemir şunları söyledi: “Bundan böyle ‘bireysel, kurumsal ve toptan satış olmak üzere üç ana bacağı olan, tam anlamıyla entegre teknoloji ve destek fonksiyonlarına sahip, müşteri odaklı bir hibrit organizasyon kurguladık. Daha hızlı, güçlü ve çevik bir yapıyla, sektörde standartları belirleyen lider oyuncu olarak geleceğe hazırız. Türk Telekom Grubu olarak, ulaştığı entegre yapısıyla, bir ailenin ihtiyaçlarını tek elden sunabilecek bir hizmet anlayışını benimsedik. Bunun için ekosistemimizdeki herhangi bir hizmete sahip olan müşterilerimiz, sunduğumuz diğer hizmetlerimizden fiyat avantajı ile yararlanabilecek.”

 

Yol gösterici rehber olacağız

Akdemir şunları söyledi: “Türk Telekom Grubu olarak, 81 ile yayılan 197 bin kmlik fiber altyapımızla mobil şebekelerin iletişim ihtiyaçlarını bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de karşılamayı mümkün kılacak kapasiteye sahibiz. Dünyanın çevresini 5 kez dolaşacak uzunluğa sahip fiber altyapımızın, Türkiyeye 4G hizmetlerini sunmak üzere üstlendiği hayati rolün farkındayız ve yatırımlarımızla gurur duyuyoruz. Biz 4G ile başlayacak yeni dönemin “Yol göstericisi, rehberi” olacağız. 4G teknolojisinin etkileri eğitimden sağlığa, eğlenceden e-ticarete her alanda kendini gösterecek. 4G ile artan mobil internet hızları ve gündeme gelecek yeni teknolojiler, kullandığımız pek çok hizmetin bir adım sonrasını hayal etmemize imkân verecek. LTE ile sunulan daha fazla kapasite ve hız eşliğinde yepyeni bir deneyim yaşayacağız.”





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024