Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1330 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Mart 2015 - 20:46

Appledan müthiş değişim kampanyası

Büyüt
Küçült
Appledan müthiş değişim
Teknoloji Haberleri › Appledan müthiş değişim kampanyası haberi

Apple rakiplerinin pazar payını iyice daraltmak için, Android ve Blackberry akıllı telefonlar için değişim programı başlatmaya hazırlanıyor.

Bugüne kadar 700 milyondan fazla iPhone satarak akıllı telefon sektörünün liderleri arasında yer alan Apple, rakip firmaların müşterilerini de iPhone sahibi yapmak için düğmeye basıyor.

9to5mac isimli sitede yer alan iddiaya göre, kısa süre sonra deÄŸiÅŸim programını devreye sokacak olan  Apple, Blackberry ve Android iÅŸletim sistemi ile çalışan akıllı telefonlarını Apple Storelara getiren kullanıcılara indirimli iPhone satacak.

Sitenin ABD merkezli şirkete yakın kaynaklara dayandırdığı iddiasına göre, Apple, getirilen modellere değer biçilmesi için personel eğitimine başladı. Kısa süre sonra devreye girmesi beklenen değişim programının hangi ülkelerde geçerli olacağı ise şu an için bilinmiyor.

Apple 2013 e de benzer bir programı devreye sokmuş, kampanya sadece eski model iPhoneları kapsamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024