Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1244 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 06:14

Apple yeni nesil MacBooku tanıttı

Büyüt
Küçült
Apple yeni nesil MacBooku
Teknoloji Haberleri › Apple yeni nesil MacBooku tanıttı haberi

Apple Berlinde gerçekleştirdiği dev etkinlikte yeni nesil MacBooku tanıttı.

Bugüne kadar üretilen en ince ve hafif MacBook olma özelliğini taşıyan cihaz, artık altın renk seçeneğine de sahip ve bu anlamda MacBook serisinde bir ilk olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Sadece 900 gram ağırlığında ve 13.1 mm inceliğinde olan cihaz 17.3 mm inceliğinde olan MacBook Aire göre gördüğünüz üzere çok daha ince bir tasarıma sahip.

 

12 inç büyüklüğünde retina ekrana ve 3 milyondan fazla piksel çözünürlük sunan yeni MacBook, önceki MacBooklara kıyasla yüzde 30 oranında daha az güç tüketiyor.

Yeni MacBook üzerindeki anakart 11 inçlik MacBook Airinkine göre yüzde 67 oranında daha küçük... Tek şarjla 9 saat internet ve 10 saat multimedya deneyimi sunan cihaz üzerinde bulunan USB-C, tek bir portta 5 farklı bağlantı seçeneği sunuyor. Güç, USB, DisplayPort, HDMI ve VGA...

Klavyesi de tamamen yenilenen MacBook bugüne kadarki en ince retina ekranı kullanıyor. MacBookun yeni bataryası katmanlı yapısı sayesinde kasanın içindeki en ufak boşlukları bile değerlendirilerek pil gücünün artırılmasını sağlıyor.

10 Nisan tarihinde satışa sunulacak olan yeni MacBooklar 1.299 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024