Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1327 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2015 - 06:14

Apple Watch Hakkında Her Şey

Büyüt
Küçült
Apple Watch Hakkında Her
Teknoloji Haberleri › Apple Watch Hakkında Her Şey haberi

Appleın kısa süre önce gerçekleştirdiği Spring Forward adlı etkinlikte Appleın ilk akıllı saati Apple Watch tanıtıldı. İşte detayları ile Apple Watch hakkında her şey.

Apple, kısa süre önce gerçekleştirdiği Spring Forward adındaki etkinliğinde ilk akıllı saati Apple Watchu tanıttı.

iPhonea gelen çağrıların ve mesajların cevaplanabileceği Apple Watch ile karşılıklı mesajlaşmak da mümkün olacak. Yani karşılıklı iki Apple Watch kullanıcısı, birbirine resim, çizim ve titreşim gönderilebilir.

 

Özellikle iPhonea gelen bildirimlerin görüntülenmesi odağında dikkat çeken Apple Watchun ekranı da, çok fazla kişiselleştirmeye sahip.

İçerisinde Siri yer alan Apple Watch ile, iPhoneda olduÄŸu gibi Siriyi kullanmak mümkün olacak. Yani Hey Siri diyerek Siri ile konuÅŸabileceksiniz.   Apple Pay özelliÄŸi ile alışveriÅŸ yapmanın mümkün olduÄŸu Apple Watch, alışveriÅŸ yapma özelliÄŸi sunan ilk akıllı saat olarak dikkat çekiyor.   Ãœzerindeki hoparlör ve mikrofon ile arama yapılabilen Apple Watchun kayışları, çok kolay deÄŸiÅŸtirilebiliyor. Bu ÅŸekilde hem Apple, hem de farklı üreticiler, Apple Watch için kayış üretebilecek. Yani iPhonea kılıf alır gibi Apple Watcha kayış alabileceksiniz.   Otellerde kapı anahtarı olarak kullanılabilen Apple Watch, 18 saat pil ömrü ile ÅŸarj sıkıntısına neden olmayacak gibi görünüyor.   Ekran boyutu farkına göre 349 Dolar ve 399 Dolar fiyatlar ile gelecek Apple Watch Sport modeli, farklı renk seçenekleri ile geniÅŸ bir kullanıcı kitlesine hitap edecek.   Çelik kasalı Apple Watch modelinin küçük boyutlu olanı 549 ile 1049 Dolar, büyük boyutlu olanı ise 599 Dolar ile 1099 Dolar arasında fiyatlar ile satışa sunulacak.   Mayıs-Haziran aylarında Türkiyeye geleceÄŸini tahmin ettiÄŸimiz Apple Watch modelleri, genel akıllı saat pazarına kıyasla yüksek fiyat etiketleri ile dikkat çekecekler.   Kaynak: SDN



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024