Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1125 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Nisan 2015 - 06:57

ABD ve ABden daha hızlı

Büyüt
Küçült
ABD ve ABden daha
Teknoloji Haberleri › ABD ve ABden daha hızlı haberi

Turkcellin üç taşıyıcılı mobil internet teknolojisiyle 81 ilde hizmete sunduğu üç kat hızlı internet hizmeti ve kalitesi, Avrupa ve ABD standartlarının üzerinde.

2009da 3G ile başlayan 21 Mbps hızlarını müşterisine deneyimleten Turkcell, 2011 yılında bu hızı ikiye katlayan Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) teknolojisi ile Türkiyeyi ilk defa 43.2 Mbps hızla tanıştırmıştı. Bugün ise Turkcell Üç Taşıyıcılı mobil internet teknolojisi ile mobil internet hızını üçe katlayarak 63.3 Mbps şebekesinde desteklemeye başlayan dünyadaki ilk mobil operatör oldu. Böylelikle 3 kat hızlı 3G dünyada ilk kez Turkcell ile 81 ilde kullanılabilecek.

Veri hızında 2 kat artış

Turkcellin Türkiyede sunduğu mobil internet hızı ve kalitesi, Avrupa ve ABD standartlarının üzerinde. Yani bugün 3Gde ‘üç taşıyıcı teknolojisine sahip bir Turkcellli, bilgiye erişimde bir 4G kullanıcısı kadar hızlı olabiliyor. Aynı zamanda veri yükleme teknolojisinde de tek taşıyıcıdan çift taşıyıcıya yükseltme yapılarak veri yükleme hızlarında iki kat artış sağlandı ve 11.5 Mbpsa varan hızlara ulaşıldı. Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül “Mobil internet kullanımının giderek yaygınlaşmasıyla birlikte yüksek bant genişliğine yönelik ihtiyacın artacağını çok iyi biliyoruz. 4Gye yönelik çalışmalarımızın arkasında, Türk insanına bugün sahip olduğu bu avantajı sürekli kılmak var. Bu sayede Turkcell müşterileri, 4Gnin sağladığı yüksek data hızları ile mobil sağlık, mobil eğitim gibi uygulamalarda daha hızlı veri paylaşımı; düşük gecikme zamanı ile daha da keyifli oyun deneyimi; video indirme ve izleme kalitesinde farklılaşma ve daha yüksek kapasite ile daha da kaliteli iletişim olanaklarından en verimli şekilde faydalanmayı sürdürecek” dedi.

 

BİLGİSAYARDAN MOBİL İNTERNET TEKLİFLERİ

Bilgisayardan mobil internet ile ilk defa tanışacak ve daha az internet ihtiyacı olan aboneler için paket aşımı yapmayan (limitinde duran) 24 ay kontratlı aylık 1 GB internet paketi ile beraber VINN aylık 19.90 karşılığında sunuluyor. Daha yüksek internet paket ihtiyacı olanlar 6 GB ve 10 GBlık paketlere de sahip olabilirler. Bu paketlerin fiyatları 29.90 TL-49.90 TL. Aboneler isterlerse tüm bu paketlere aylık ek 5 TL ödeyerek VINN-WiFi cihazlı tekliflerden de yararlanabilirler. Daha çok internet kullanımı yapmak isteyen abonelere 24 ay kontratlı aylık 79.90 TL karşılığında sınırsız VINN teklifleri veriliyor. VINN kampanyalarında verilen tüm cihazlar 21.6 Mbps hızına sahip ürünler olup, VINN-WiFi cihazı ile internet bağlantısı aynı anda 10 kullanıcıya kadar paylaştırılabiliyor. Kamu personeli, 26 yaş altı gençler ve Engelli aboneler için 4 GB, 8 GB ve 15 GBlık paket aşımı yapmayan VINN teklifleri 12 ay kontratla aylık 29.90 TL, 49.90 TL ve 79.90 TL olarak sunuluyor.

Cepten internet  teklifleri

-Turkcellliler tarife üyeliği veya yükleme ön şartı olmadan, ayda 7 lira karşılığında cepten Facebooka ve Twittera rahatlıkla ulaşabiliyor. Üstelik paketin içindeki 20MB ile diğer sitelerde de dolaşabiliyorlar.

-Yıllık abonelik kampanyası ile faturalı aboneler 12 ay boyunca mevcut paketleri çok daha indirimli kullanabiliyor. Kontratlı 8 GB 60 TL, Kontratlı 4 GB 35 TL, Kontratlı 2 GB 25 TL, Kontratlı 1 GB 20 TL, Kontratlı 500 MB 15 TL, Kontratlı 250 MB 10 TL.

-Sözünüze İnternet Paketleri kampanyası ile hazır kartlı aboneler, 6 ay boyunca indirimli olarak cepten internet keyfini yaşayabiliyor. Sözüne 1 GB 19 TL, Sözüne  500 MB 14 TL, Sözüne 250 MB 9 TL, Sözüne 100 MB 7 TL.

-Turkcellin son 6 aylık dönemde internet kullanmamış aboneleri internetle buluşturmak için de teklifleri var. İlk ay kullanıma özel Deneme Paketi 1 GB sadece 3 TL. Üç aylık indirimli Tanışma Paketleri (Faturalı) 1 GB 12 TL, 500 MB 9 TL, 250 MB 7 TL.

-Üç aylık indirimli Tanışma Paketleri (Hazırkartlı) 1 GB 12 TL, 500 MB 9 TL, 100 MB 5 TL.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024