Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1259 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Nisan 2015 - 04:45

4 inç ekranlı iPhone 7 yolda

Büyüt
Küçült
4 inç ekranlı iPhone 7
Teknoloji Haberleri › 4 inç ekranlı iPhone 7 yolda haberi

Applea yakın kaynaklar iPhone 7lerin iPhone 4 ve iPhone 4Slerde olduğu gibi 4 inçlik ekrana sahip olacağına dikkat çekiyor.

iPhone 6 ile uzun zamandır beklenen büyük ekranlı iPhone talebine cevap veren Apple, iPhone 7 ile birlikte bu kez minik boyutlu iPhone bekleyenlerin gönlünü almaya çalışabilir. Bu çok yeni bir bilgi değil; çoktandır bu 4 inç ekranlı yeni bir iPhoneun geleceği zaten kulaktan kulağa dolaşıyor. Ama şimdi ortaya atılan yeni iddialar, küçük iPhoneun gerçek olmaya yaklaştığını gösteriyor.   Appleın taşeron üreticilerinden ve tedarikçilerinden bir olan AU Optronics en sızan bilgilere göre, Apple, 4 inçlik telefon ekranlarını şimdiden sipariş etmiş durumda. Bu da iPhone 6S ya da en geç iPhone 7 serisi içinde, mini modellerin de bulunacağını gösteriyor. Sızan verilere göre siparişler, 4 inç, 4.7 inç ve 5.5 inç boyutlarında ekranlar içeriyor. Ancak bir ihtimal de, bu yeni minik telefonun iPhone 6C modeli olabileceği yönünde.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024