Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1603 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   02 Mart 2015 - 13:23

Dünyanın en büyük mobil teknolojiler fuarı açılıyor

Büyüt
Küçült
Dünyanın en büyük mobil teknolojiler fuarı
Teknoloji Haberleri › Dünyanın en büyük mobil teknolojiler fuarı açılıyor haberi

Dünyanın en büyük mobil teknolojiler fuarı olan Mobile World Congress 2015 İspanyanın Barselona şehrinde ziyarete açılıyor.

İspanyanın Barselona şehrinde düzenlenen mobil teknolojiler fuarı Mobile World Congress 2015 yani MWC kapılarını açıyor. Bu yıl 2-5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan fuara dünyanın dört bir yanından üretici firma, basın mensubu ve sektörü takip edenlerin katılması bekleniyor.    Telefon üreticilerinden Samsung, HTC, LG, Sony, Asus ve Huawei gibi markaların yeni ürünlerini tanıtması beklenen fuarda Samsungun S6, HTCnin M9 akıllı telefon modelleri ve Huaweinin akıllı saati gibi cihazları duyurulacak. Fuarda aksesuar üreticilerinden uygulama geliştiricilere kadar mobil dünya ile ilgili birçok firma da yer alıyor.  Bu yıl yaklaşık 1900 firmanın katılacağı etkinlik, bu yılın mobil teknoloji dünyasındaki gelişmelere ışık tutacak yeniliklerin tanıtılacağı bir fuar olacak. Geçen yıl 85 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı dünya çapında 4000e yakın gazeteci takip etmişti.    Kaynak: Al Jazeera  



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024