Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3059 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Eylül 2017 - 14:08

Ümit Boyner e CHP den Yeşil Işık

Büyüt
Küçült
Ümit Boyner e CHP den Yeşil
CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, siyasette her şeyin olabileceğini ifade ederek Ümit Boynerin adaylığına yeşil ışık yaktı.

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, siyasette her şeyin olabileceğini ifade ederek Ümit Boynerin adaylığına yeşil ışık yaktı.

CHP, 2019 yılında yapılacak seçimler için hazırlıklara başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mevcut 6 büyükşehir belediyesi sayısını en az 13e çıkarmak için partililere talimat verdi.

İSTANBUL ADAYI ÜMİT BOYNER Mİ?

Bu kapsamda çalışmalara devam eden CHPde Ümit Boynerin adı öne çıktı. İstanbul adaylığı için hazırlandığı ifade edilen Ümit Boyner ismi, CHP Grup Başkanvekili Engin Altaya soruldu.

CHP YALANLAMADI

Siyasette her şey olabilir, hiçbir şey imkansız değildir. Bütün adayların İstanbulda bir karşılığı var. diyen Altay, Ümit Boynerin adaylığına yeşil ışık yaktı. Bilindiği gibi Ümit Boyner, TÜSİAD Başkanlığı döneminde ve 28 şubat sürecinde imamhatiplerin kapatılmasına yönelik rapor hazırlamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024