Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 923 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Mart 2024 - 14:49

Erdoğan :Gelin kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım!

Büyüt
Küçült
Erdoğan :Gelin kifayetsiz muhterislerin devrini
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin'de "Hayalleri siyasi çıkarlarıyla sınırlı. Gelin 31 Mart'ta, bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım." dedi.

 

 

Yerel seçimlere son 24 gün kala Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin mitinginde halka seslendi. "Dişe dokunur tek bir projeleri yok, muhalefet hangi vaadini tuttu." diyen Erdoğan, Mersinlilere çağrıda bulunarak, "Gelin 31 Mart'ta, bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım." açıklamasında bulundu.

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli başlıklar şöyle:

Geçtiğimiz Mayıs ayında cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'na yüzde 40 ve milletvekilliğinde yüzde 38 oy oranı için sizlere teşekkür ediyorum. Bugün Mersin'de 85 bin kişi alanda. 31 Mart akşamı inşallah İstiklal Marşı'na var mısın Mersin? İnsanı, tarihiyle ayrı güzel Mersin'e hiç yatırım yapmayanları siz daha iyi biliyorsunuz. Son 21 yılda Mersin'e eser ve hizmet getirdik. Burada hangi belediye vardı? CHP belediyesi. CHP belediyesi Mersin'e ne verdi? 

Akdeniz'de nasıl destan yazdıysak biz istiyoruz ki Mersin'in tamamında destek yazalım. Sadece istismar siyasetiyle bu şehrin önünü tıkayanları görüyoruz. Birbirleriyle kavga etmekten gözleri bir şey görmüyor. Kardeşlerim bunlarda vizyon, program yok, müktesebat zaten yok. Hayalleri siyasi çıkarlarıyla sınırlı.

Dişe dokunur tek bir projeleri yok, muhalefet hangi vaadini tuttu. Gelin 31 Mart'ta, bu Atatürk istismarcılarının, bu DEM müptelalarının, bu kifayetsiz muhterislerin devrini kapatalım.

MERSİN'E YAPILAN KAMU YATIRIMLARI

210 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık. Şehrimize 2. Devlet üniversitesi olarak Tarsus Üniversitesi’ni kurduk. 49 sağlık tesisi inşa ettik. TOKİ vasıtasıyla 4925 konutu hak sahiplerine teslim ettik. 2251 konutun yapımına devam ediyoruz. Kentsel dönüşümde depreme dayanıksız 3 75 bağımsız bölümün dönüşümü gerçekleştirdik. Ulaştırmada bölünmüş yol uzunluğunu 573 kilometreye çıkardık. Mersin, Adana, Osmaniye, Antep hızlı tren hattında çalışmalarımız etap etap devam ediyor.

Yerel yönetimlerde görevi Cumhur İttifakı'na verdiğinizde ülkemizin dört bir yanını abat ederiz. 

Erdoğan ,Miting , Mersin ,Muhalefet





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024