Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 970 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Åžubat 2024 - 11:31

İyi Partili Mamak Belediye Başkan adayının adaylığı düşürüldü

Büyüt
Küçült
İyi Partili Mamak Belediye Başkan adayının adaylığı
Cumhuriyet Halk Partisi'nin Ankara İl Seçim Kurulu'na itirazıyla İYİ Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Bayındır'ın adaylığı düşürüldü.

 

CHP'den Mamak Belediye BaÅŸkanlığına aday adayı olan Hüseyin Bayındır, CHP'den istifa ederek Ä°yi Parti'ye geçmiÅŸ ve Ä°YÄ° Parti Mamak Belediye BaÅŸkan Adayı olarak gösterilmiÅŸti. CHP'den istifa etmeden, Ä°YÄ° Parti listelerinden aday gösterildiÄŸini belirlenen Bayındır'ın adaylığı düÅŸürüldü.

Ä°L SEÇÄ°M KURULU, CHP'NÄ°N Ä°TÄ°RAZI ÜZERÄ°NE TOPLANDI

Ankara Ä°l Seçim Kurulu, Bayındır'ın CHP ve Ä°YÄ° Parti'den aday adaylığı baÅŸvurusu yaptığını ve verilen süre içinde CHP'den istifa etmeden, Ä°YÄ° Parti listelerinden aday gösterildiÄŸini belirledi. Seçim Kurulu, CHP'nin duruma itiraz etmesiyle toplanarak Ä°YÄ° Parti adayı Hüseyin Bayındır'ın Belediye BaÅŸkan adaylığını görüÅŸtü.

 

Ä°YÄ° PARTÄ°, BAÅžKAN ADAYLIÄžI Ä°ÇÄ°N YENÄ° Ä°SÄ°M BÄ°LDÄ°RECEK

Bayındır'ın adaylığı, Siyasi Partiler Kanunu'nun, "Bir kimse, bir partiden ön seçim veya merkez adaylığı yoklamasına katıldıktan sonra baÅŸka bir partiden merkez adayı gösterilemez" hükmü uyarınca düÅŸürüldü.

Ankara Ä°l Seçim Kurulu, kesin aday listelerini 3 Mart Pazar sabahı saat 8.00'de asacak. Ä°YÄ° Parti, bu tarihe kadar Mamak Belediye BaÅŸkan adaylığı için yeni bir isim bildirebilecek.

Ä°yi Parti ,Mmamak , Adaylık ,YSK , DüÅŸürülme





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024