Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2166 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   01 Ağustos 2015 - 13:07

Sırtını PKKya dayamakta ısrarcı

Büyüt
Küçült
Sırtını PKKya dayamakta
Politika Haberleri › Sırtını PKKya dayamakta ısrarcı haberi Şanlıurfa Başsavcılığı, sırtını PKK ve PYDye dayadığını söyleyen HDP Eş Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında soruşturma başlattı. Açıklama yapan Yüksekdağ, Sözlerimin arkasındayım dedi.

Türkiye şehitlerine ağlarken, HDPli Figen Yüksekdağ, Şanlıurfada sırtını PKKya dayandığına dair konuşmasında yanlış hiçbir şey olmadığını ifade ederek, o konuşmanın arkasında durduğunu söyledi. Yüksekdağ şöyle konuştu: “Ben sırtımızı YPJye, YPGye ve PYDye yaslıyoruz dedim. Peki siz ne dediniz? Siz sırtınızı IŞİDe dayıyorsunuz. IŞİDe karşı halkların dayanışma çizgisi kazanması gerekiyor. Türkiye iktidarının sırtını ona yaslamaması ve elini PYDye uzatması, sırtını ona yaslaması gerekiyor. Bunun bedelini tüm bölge halkları ödüyor.”

Hakkında soruşturma başlatılmasına neden olan “sırtımızı YPGye dayıyoruz” sözlerinde ısrar eden Yüksekdağ, Türkiyeyi de aynı tutumu sergilemeye çağırarak tepki çeken açıklamasını yineledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024