Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3786 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2018 - 12:23

Murat Hazinedar Sözcüye Konuştu.

Büyüt
Küçült
Murat Hazinedar  Sözcüye
Görevden alınan Murat Hazinedar hakkındaki iddialara cevap verdi

 Murat Hazinedar ve meclis üyesi Hüseyin Avni Sipahi kararından sonra ilk kez SÖZCÜye konuştu. Hazinedar henüz kendisine görevden uzaklaştırıldığına ilişkin resmi bir tebliğ yapılmadığını söyledi. “YALAN HABERLERLE ZEMİN HAZIRLADILAR… BEKLENEN BİR GELİŞMEYDİ”

Sözcüye konuşan belediye yetkilileri ‘Beklenen bir gelişmeydi. Çünkü günlerdir yalan haberlerle bunun zemini hazırlanıyordu” dediler.

örevden uzaklaştırılan meclis üyelerinden Hüseyin Avni Sipahi, kararın ardından ilk defa SÖZCÜye konuştu.

Sipahi “Türkiyede ilk defa bir meclis üyesi görevinden uzaklaştırılmış oldu. Nedenini bilmiyorum daha karar tebliğ edilmedi” dedi.

HAZİNEDARDAN İLK AÇIKLAMA: TEK TEK YANIT VERECEĞİM

Murat Hazinedar görevden uzaklaştırma kararından sonra ilk kez Sözcüye konuştu. Hazinedar henüz kendisine görevden uzaklaştırıldığına ilişkin resmi bir tebliğ yapılmadığını söyledi. Hazinedar “Belediyeye gidiyorum şu an.. Orada gereken açıklamayı yapacağım. Bugünkü açıklamalarım aslında hepsine cevaptı. Onların beyanlarına tekrar belediyede tek tek yanıt vereceğim. Elime gelmiş henüz resmi bir şey yok. Resmi bir şey gelmeden açıklama olmaz. Zaten bekleniyordu bu karar. Geçen hafta genel başkan yardımcımız belgeyi buldu. Belgede ‘biz alacağız ama belge bulun bize” deniliyordu. Hepsine yanıt vereceğim” diye konuştu.

Kaynak Sözü

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024