Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3551 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   17 Ağustos 2016 - 19:54

Melih Gökçekin oğlu Kılıçdaroğlundan özür diledi

Büyüt
Küçült
Melih Gökçekin oğlu Kılıçdaroğlundan özür

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin oğlu, Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeliyi ziyaret etti.

15 Ağustosta ilk olarak Kılıçdaroğlunu ziyaret eden Gökçek, bugün de Bahçeli ile makamında bir araya geldi. Gökçek, Kılıçdaroğlundan, geçmişte eşi Selvi Kılıçdaroğluyla ilgili yaptıkları bir haberden dolayı özür dilediklerini belirterek her iki lideri de kanala davet ettiğini söyledi.

KENDİSİ ÇOK NAZİK BİR ŞEKİLDE BENİ AĞIRLADI

Osman Gökçek, ziyaretlere ilişkin özetle şunları söyledi: İki tarafa da görüşme talebimi ilettim. Kılıçdaroğluna toplumsal birlik ve bütünlüğün, yumuşama ve ılıman sürecin devam etmesi noktasında kendisinin vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür etmek için gittim. Kendisi de çok nazik bir şekilde beni ağırladı. Görüşme 40 dakika sürdü. Yanımda bir AK Partilinin, Cumhuriyet Halk Partisi liderini alkışlamasını 10 yıl bile düşünsem aklıma gelmezdi dedim. Aynı şekildeCHPlilerin de Yenikapı mitingine katılan Sayın Erdoğan, Sayın Binali Yıldırımı ve Sayın Bahçeliyi alkışlamasının çok önemli olduğunu söyledim. Kendisi de aynı fikirlerde olduğunu dile getirdi.

Osman Gökçek, MHP lideri Bahçeli ile yaptığı görüşmenin fotoğrafını (altta) sosyal medya hesabından paylaşırken Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmenin fotoğrafını paylaşmadı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024