Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2925 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   27 Şubat 2015 - 11:17

Kılıçdaroğluna suç duyurusu

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğluna suç
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunuldu.

AA

AK Parti Karaman milletvekili aday adayı Emir Musa Beydilli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili açıklamalarında Cumhurbaşkanına hakaret ettiği iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Beydilli, Karaman Adliyesi önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, Kılıçdaroğlu un Cumhurbaşkanlığı Sarayı hakkında yurt içi ve yurt dışında yaptığı konuşmalarda Cumhurbaşkanlığını küçük düşürücü ifadeler kullandığını öne sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ın Türkiyeyi en güzel şekilde temsil eden bir yapı olduğunu ifade eden Beydilli, Fakat Kılıçdaroğlu bunu diline doladı. Sürekli kaçak saray gibi ifadelerle hem Cumhurbaşkanımızı hem de Cumhurbaşkanlığı makamını ülkeler karşısında küçük düşürdü. Bir Türk vatandaşı olarak bundan rahatsız oldum. Bu ülkeye bir taş dikenden Allah razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımıza aşırı derecede haksızlık yapılıyor. Siyaset aracılığıyla hakaret yapılıyor. Bu da dış ülkeler tarafından bize eksi olarak geliyor diye konuştu.

Beydilli daha sonra, şikayet dilekçesini Karaman Cumhuriyet Başsavcılığına verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024