Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3502 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2015 - 12:03

Gülden Yüce Divan yorumu: Vicdanlarıyla karar verdiler

Büyüt
Küçült
Gülden Yüce Divan yorumu: Vicdanlarıyla karar

11inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı için Kağıthanede bulunan Sadabad Camiine geldi. Güle Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç da eşlik etti. Abdullah Gül cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bir basın mensubunun Parlamenterler Birliği üyesi eski vekillerle İstanbulda yaptığı görüşmenin yanlış anlaşıldığı yönündeki iddiasını değerlendiren Gül Yanlış yansıyacak bir şey yok. Onlar davet ettiler. Bir yemek yedik. Hep beraber bir dayanışma içinde olunması gerektiğini konuştuk sohbet ettik. Yanlış anlayacak ne varmış şeklinde yanıt verdi.

Gül, 4 eski bakanın Yüce Divana gönderilip gönderilmemesine ilişkin Meclis Genel Kurulunda yapılan oylamaya ilişkin de Milletvekilleri kendi vicdanlarıyla karar verdi dedi.

TÜRKİYEYİ ÇOK SEVEN BİR İNSANDI

Hayatını kaybeden Suudi Arabistan Kralı Abdullah Bin Abdülazizle ilgili de bir açıklama yapan Abdullah Gül, çok üzüldüğünü belirterek Allah rahmet etsin. Çok yakın işbirliğimiz olmuştu. Cumhurbaşkanı olduğumda beni ilk tebrik etmek için Türkiyeye gelenler arasındaydı. Türkiyeyi çok seven, çok dost bir insandı. Çok önemli anlaşmalar yaptık. Ekonomik anlaşmalar, mali anlaşmalar Türkiyenin ricalarını hiç kırmadı. Büyük projelerin Türk firmaları tarafından yapılması taleplerimizi hep olumlu karşıladı. Geçen haftada arayıp veliaht prensini yakın takip etmiştim. Suudi Arabistan halkına baş sağlığı diliyorum. Cumhurbaşkanlığının cenazeye gitmiş olması, Türkiyenin Suudi Arabistana verdiği önemin nişanesidir. Bundan da çok memnun oldum diye konuştu.

Gül, basın mensuplarına yaptığı açıklamanın ardından Başkan Fazlı Kılıç ile birlikte Kağıthane Belediyesine geçti.

İHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024