Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3246 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   26 Ocak 2017 - 16:04

Erdoğan için değil, millet için evet

Büyüt
Küçült
Erdoğan için değil, millet için
MHPnin referandum stratejisi tamam gibi. Referandum kampanyasında öncelik tabanın iknasına verilecek ve Erdoğan için değil, millet için evet denilecek.

Anayasa değişiklik teklifi Meclisten MHPnin desteği ile geçti. Şimdi MHPnin hedefi, Genel Kuruldaki evetleri referanduma taşımak.

MHPnin referandum stratejisi tamam gibi. Öncelik evet çağrısına değil, tabanın iknasına verilecek. Bunun için de MHPnin bu sürecin içinde neden yer aldığı net bir şekilde anlatılacak.

ERDOĞAN İÇİN DEĞİL, MİLLET İÇİN VURGUSU

Devreye girecek olan Bahçeli, ülkücü tabana Mecliste neden evet dediğini anlatacak. FETÖ, PKK ve DEAŞın Türkiyeyi abluka altına almak istediği anlatılacak. Bahçelinin en temel kozunu ise, 15 Temmuz oluşturacak.

MHP lideri, parti tabanına 15 Temmuz gecesi sokağa Erdoğan için mi çıktınız, memleket için mi? diye soracak. Bu anayasa değişikliğinin de Erdoğan için değil, millet için yapıldığı mesajını verecek.

BAHÇELİ SAHAYA İNİNCE DESTEK GÖRÜR

Bahçelinin kurmayları Tabanın büyük bölümü değişikliğe karşı iddialarını yalanlıyor. MHP liderinin sahalara inmesi ile partililerin Bahçelinin yanında yer alacağı görüşünde. Parti yöneticileri tavırlarının tabana doğru anlatılması durumunda, teklifin referandumda yüzde 60ların üstünde destek göreceği iddiasında.

KAYNAKHABERTURK



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024