Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3050 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2015 - 13:46

Erdoğan: Belki onunla ilgili de bir montaj vardır

Büyüt
Küçült
Erdoğan: Belki onunla ilgili de bir montaj

Erdoğanın sözlerinden önemli satırbaşları şunlar:

Ülkeleri tahrip ederler. Toprakları işgal ederler ama gönüldeki o muhabbet varya... Onu yıkamadıkları ve tahrip edemedikleri sürece asla mutlak zafer kazanamazlar.

Unutmayın bir fatihler verdır bir de işgalciler. Fatihler gönüllere girerler. İşgalciler ise gönüllere giremez ve bu nedenle işgal ettikleri topraklarda tutunamazlar.

Uluslararası kopmplolarla üzerimize geldiler. Ama kardeşliğimize el uzatamadılar. Bişzim kardeşliğimiz Türkiyenin istikbalidir.

Hatta ve hatta bizim kardeşliğimiz mazlumların tutunacağı bir umut dalıdır.

KARDEŞ BİLDİKLERİMİZLE...

Biz bu kutlu yola her kesimden kardeşlerimiz ve kardeş bildiklerimizle çıktı.

Kimin dostluk ve kardeşlik maskesi altında başka niyetlerde olduklarını defalarca gördük. Gidenlere, yolunu saptıranlara uğurlar olsun.

Kardeşlerim bize biz yeteriz ve bize Allah yeter.

Biz Allahın izniyle birbirlerini sırtlarından hançerleyen o alçakların düştüğü çukurlara düşmeyeceğiz.

Bizim davamız yeni Türkiye oldu. Biz birileri gibi kendi çıkarlarının peşinden koşanlardan olmadık.

Önce insan diyerek yola çıktı. Önce devlet demedik.

Paralel yapının ne olduğunu iyi tahlil etmemiz gerekir. Bakın biz bunlara haşhaşiler dedi.

Çünkü haşhaşiler de tıpkı bunlar gibi paralel devlet kurarak Büyük Selçuklu devletine büyük zararlar vermişlerdi.

İşte biz de bu hadiseden dersler çıkaracak ve asırlar sonra benzer şeyler yaşanmaması için gereken önlemleri alacağız.

Bu paralele ytapının tam olarak neye taarruz ettiğini anlamayanlar var. Bu yapı benden çok ulusal bütünlüğe taarruz etmiştir.

Dışişleri Bakanlığındaki çok gizli toplantıyı dinleyip bunu servis etmek ne demek. MİTin TIRlarının önünü keserek bunu dünyaya servis etmek ne demek?

MAŞAS OLMAYI TERCİH ETTİLER

Bırakın hainler hain olmanın gereğini yapsınlar. Hıyaneti, fitneyi, birtakım çevrelerin maşası olmayı tercih ettiler, yollarını öyle çizdiler. Bırakın dostlarıyla yürüsünler. Ama biz birbirine kenetlenmiş tuğlalar gibi sapsağlam büyük Türkiye mücadelesini vermeye devam edeceğiz Biz milletimiz seviyoruz ya. Bizi milletimizden ayırmak mümkün değil. Bizim mücadelemiz, davamızı büyük Türkiye oldu, yeni Türkiye oldu. Biz birileri gibi çıkarları peşinde koşan, kendi şahsi iktidarları peşinde koşanlardan olmadık. Ö yüzden milli irade, sağlam irade dedik. Önce insan dedik, yola çıktık. Önce devlet demedik, devleti arkaya aldık Bu paralel yapının ne olduğunu, nasıl doğduğunu hep birlikte düşünmemiz gerekiyor.

BİR O KADAR DA İBRETLİK BİR SÜREÇTİR

Yaşadığımız süreç tarihi bir süreçtir. Bir o kadar da ibretlik bir süreçtir. Bunlara haşhaşiler dedik. Haşhaşiler 11. Yüzyılda ortaya çıkmışlardı. Aynen bugünkü gibi paralel yapı kurarak büyük Selçuklu devletine ağır zararlar vermişlerdi. Ondan sonraki devletlerimiz bu olaylardan ibret alıp bu noktada hassas davranmıştır.

Maalesef 70den sonra TC bu konuda gerekli hassasiyeti gösteremedi. 10 asır sonra bir başka haşhaşi yapı çıktı. Bu yapı benim şahsıma, aileme, arkadaşlarıma taarruz eden bir yapı değildir. Bu yapı öncelikle Türkiye2nin ulusal bütünlüğüne taarruz etmiştir. Cumhurbaşkanının, Başbakanın, bakanların, AYMnin bütün komutanların telefonlarını dinlemek ne demek ya€¦ Böyle bir STK ya da onun içinde barınanlar bunu nasıl yapabilir. Bu ajanlık değil de nedir? Dışişlerindeki gizli toplantıyı dinleyip de uluslararası şebekelere servis etmek ne demek? Ahlaksızca MİT TIRları terör örgütlerine silah götürüyordu diyorlar. Böyle de ahlaksızca yalanları söyleyebiliyorlar. 

DİNİ HASSASİYETLERE AĞIR ZULMETTİLER

Kendilerinden başkasını dindar görmeyecek kadar enaniyet içinde oldular, sapkın yol çizdiler. Bunlar elimizde artık var. Her yol bunlar için meşru. İfade şu: Amaç için her yol meşrudur. Dini hassasiyetlere ağır zulmettiler. Başka cemaatlere, derneklere hayat hakkı tanımadılar. Şimdi özgür absın diye feryat ediyorlar dimi. İşte Tahşiye operasyonu diyerek kitaplara el koyan bizzat bunların kendisiydi. Bu yapı aynı zamanda bu aziz milletin ahlak değerlerine de suikast düzenledi. İftirayı, şantajı, montajı, her türlü haksızlığı meşru gördüler.

Bunlar milli değildir, yerli değiller. Buna rağmen bugün hala bunlarla iş tutanlar, yol arkadaşlığı yapanlar inanın çok yakında büyük bir mahcubiyet yaşayacaklar. Biz yandık, onlar yanmasın. Siyasi partilere, STKlara, derneklere içimizde yanı başımızda gizlendiğine sananlara sesleniyorum. Bütün bu pisliklere rağmen samimi insanların o çatı altında olmasının hiçbir mazereti olamaz. 

MOSSADLA İŞ TUTTUĞUNU GÖREMİYORLARSA YAZIKLAR OLSUN

Paralel yapının tabanındaki samimi insanları bu yapının kimlerle işbirliği yaptığını lütfen görsünler ve bu gidişi sorgulasınlar. Hala bu yapının MOSSADla işbirliği tuttuğunu göremiyorlarsa yazıklar olsun. 

KILAVUZU KARGA OLANIN DEDİM...

Bu paralel yapı montaj konusunda ustadır. Somalide çocuklara dağıttığımız kitabın kapağına montaj yapmışlar, sosyal medyada piyasaya sürmüşler, yetmemiş bunu ana muhalefet partisinin eline tutuşturmuşlar. Seçimler yaklaşıyor, salla tutar demişler. Kırşehirde de söyledim. Kılavuzu karga olanın dedim. Bu kaçıncı oldu? 

BU ARADA BEN DE ÇOK DAVA KAZANDIM 

Bu arada ben de çok dava kazandım. Biraz daha biriksin de biz de büyük bir meydanda dağıtım mı yaparız, yoksa garip gurebanın olduğu yerde bir çalışma mı yaparız. Paralel yapı ile iş tutan başka çevreler de var. Türkiyenin en büyük işveren derneği durumunda olan, kısa zaman önce görevi bırakan başkanı Ben bir paralel devlet görmüyorum dedi. Aslında bal gibi görüyor da bunu söylemek işine gelmiyor. Kim bilir belki onunla ilgili de montajı vardır. Sen bu ülkenin cumhurbaşkanına saygısızlık yaparsan bunun cevabını öyle veya böyle alırsın. Bunlar bir iki kere değil defalarca oldu. Her defasında acaba düzelirler mi gayreti içinde olduk. Olmadı. Bunlar 24 saat içinde hükümet devirir, hükümet kurarlardı. Bu devirler eski Türkiyede var. Bunlar işine geleni görürler, gelmeyeni görmezler.

YÜKSEK FAİZİ GÖRMEDİLER. NEDEN?

Yüksek faizi görmediler. Neden? Çünkü oradan besleniyorlar. Kendi cebinden koyduğu parayla değil. Önce pompaya su dolduruyor sonra basıp oradan istediği suyu çekiyor. Mevduat dediğin vatandaş oraya parasını akıtıyor nasıl olsa. Ülkede yatırım istiyorsak faizlerin düşmesi gereken en düşük noktaya düşmesi lazım Şu anda yüksek bant 11,7, 11,8 en yüksek. Komisyonları katarsan 15,16,17 gidiyor. Bunun altından kalkılır mı? Bu piyasaya nasıl yansır. Maliyetler yükselince patron bunu sattığı ürüne vuracak.

Ama bakıyorsun birileri çıkıp sanayiye önem vermemiz lazım, inşaata o kadar önem vermemiz lazım değil diyor. Biz en zor zamanda inşaat noktasında ara vermedik. İnşaat ve sanayinin at başı gitmesi lazım. Ülke büyüyor. Hamdolsun nüfusumuz da artıyor. İstediğimiz gibi değil az artıyor. Daha fazla artması lazım. Hedefimiz 2023te 85. Gönlüm tabi daha fazlasını arzu eder. Artış oranımızın yüzde 2nin üzerinde olması lazım. Onun için açıkça söylüyorum en az 3. Olmazsa olmazımız. Yazanlar çizenler 1de 2de kalsın. Bizim üç ya da dördü düşünmemiz lazım

BU FAKİRİ MİLLETİ MUHATAP GÖRMÜŞ

Yerli olanı, milli olanı görürler, gayri milli olanı görmezden gelirler. Kendi çarkları dönüyorsa Türkiye batmış umurunda olmaz. Paralel yapı konusunda şaşırtmadılar. Muhatapları cumhurbaşkanı değilmiş. Sen kimsin ya, sen kimsin. Bu fakiri milleti muhatap görmüş. Sen beni muhatap görsen ne yazar, görmesen ne yazar.. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024