Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2206 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Ekim 2017 - 17:00

CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.

Büyüt
Küçült
CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa
İsmi Meral Akşenerin kuracağı yeni partiyle anılan CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıray partisinden istifa etti.

Ankara kulislerinde konuşulan iddia gerçek oldu. CHP İzmir Milletvekili Aytun Çıraypartisinden istifa etti. Aytun Çırayın Meral Akşenerin kuracağı yeni partiye katılması bekleniyordu. Aytun Çıray, Şartlar yeni bir siyasi çıkışı zorunlu kılmıştır dedi.

NELER OLMUŞTU?

Başkentte Aytun Çırayın kendisiyle birlikte CHPden başka isimleri de yeni partiye götüreceği söylentilerini CHP Sözcüsü Bülent Tezcana sorduğumuzda “Bizden giden kimse yok. Ayrıca Aytun Bey ile bugün konuştum. Ben de kendisine sordum. Öyle bir şey yok, dedi. Aydın deyimiyle bunlar çalı dipi taşlamaya benziyor, boş atıp dolu tutma çabası. Hepsi şişirme” yanıtını vermişti. 

Kendisi hakkındaki iddiaları sormak için aradığımız Aytun Çıray telefonlarını kapatırken, Meral Akşenere yakın bir isim “Aytun Bey dostumdur, ben kurucular kurulunda olacağını duymadım” demişti.

KILIÇDAROĞLUYLA GÖRÜŞTÜ

Aytun Çıray, istifa ederek Meral Akşenerin kuracağı partiye geçeceği iddialarının ardından bugün saat 15.30da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

AKŞENER KENDİSİNE SORUN DEMİŞTİ

Meral Akşener, hastanede yatan Deniz Baykalı ziyaretinin ardından bir gazetecinin, CHP Milletvekili Aytun Çırayın partisinden istifa ederek kurulacak olan partiye transfer olacağına ilişkin iddiaları hatırlatması üzerine Akşener, şöyle cevap verdi:

Kendisine soracaksınız, ben bir şey diyemem. Ama şöyle bir hedefimiz yok bizim; Ne AK Partiden, ne CHPden ne de MHPden parantez içerisinde ransfer yapıp da bir grup kurma hedefimiz yok. demişti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024